Birtanemm Kızlar canım acayip şekilde türk kahvesi çekiyor gebelikte zararlı diyolar hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2 kez içtim sadece ve şuan canım çok çekiyor
Deletedmom93428 Birtanemm hamilelikte beslenmeye dikkat edilmeli tabiki ama kahve günde 1 tane serbest diye biliyorum yani ben içtim bir zararını görmedm hiç
Petyynut Özel bir durumunuz yoksa yani doktorunuz kesin bir şekilde içme demediyse -bazı durumlarda düşük tehlikesi gibi durumlarda yasaklayabiliyor çünkü doktor- içebilirsiniz günde 1 tane
Mavi34 Birtanemm arada iç o kadar korkma. O gün çay az iç. Günlük kafein miktarın 3 bardağı geçmeyecek şekilde dengeleyebioirsin
Lavantakokusu Ben hamileliğimin başından beri hergün 1 fincan içiyorum doktorum günde 2 fincana kadar içebilirsiniz demişti
Mimik Iç caniim… yazik eziyet etme kendine… Ben de kahvekoliktim gebeligimden once… Ilk 3 ay hiç kafein almadim… Simdi simdi cayci oldum🤣 Her gun 2 fincan iciyorum ya…
Birtanemm Mimik 😂😂ben okadar bağımlıda değildim ama hamile kalmadan önce spordan önce içiprdum o geliyor aklıma canım çekiyor içim artık ozmn 🥰
Mavi34 Birtanemm 3 kupa biraz fazla olur günlük kafein tüketimi 300 400 ml olmalıymış. Oda 2 3 çay bardağına denk gelir tahminen
Fatmasahin38 Birtanemm günde 1 kez içilebiliyor içebilirsiniz kasmayın kendinizi ben canım ne isterse yiyip içiyorum valla 😀
Mimik Birtanemm ic kiz ic yazik🥺🥺🥺 Kendine guzzel bi kahve sefasi yap, yaninda ne seviyorsan ye… Cikulata, kuru meyve kuru yemis… Caninin istediklerindem mahrum etme kendini…
kayra_06 Birtanemm 2-3 haftadır deli gibi canım istedi hem yedim hem içtim Nescafe neyse de türk kahvesinin bir zararı olmaz günde 1 fincan tüketebilirsiniz