Betul000 İlaçların bikaç farklı markası oluyor bazı doktorlar bana göre özel hastanedeki doktorlar özellikle karşılamayan ilaçı yazıyor. Çok pahalı olsa eczayıya benzerini vermesini istiyorum.
Pembepanterr Betul000 Evet bencede anlaşmalı firmanın ilacını yazdı hayır yazarsında söyle dimi bu ücretli ama diye
tugbao Pembepanterr benim doktorum sigortanin karsilamadigi hic bir ilac, vitamin vermedi daha. surubundan tutun, vitamin, magnezyum, demir, d vitaminine kadar. bence doktordan doktora da fark ediyo ki özel takipliyim 🤷♀️
Pembepanterr tugbao Nöbetçiydi hastanenin diğer doktoru vardı gittim şikayetim varken bunuda söyledim sağolsun hem muayene ücretinin yanına birde ilaçtan geçirdi
Kuben Pembepanterr Ya biraz da özeldeki doktorlar yapıyor bunu. Devletin karşılamadığı ilaçları yazıyorlarmış gibi geliyor. 18. Haftalıkken başka bir hastaneye gitmiştim kendi doktorum izinliydi bana hangi vitamini kullanıyorsun dedi söyledim ismini onu bırak bunu al dedi. Baktım içerikleri tamamen aynı ne alaka yani
havva365 Pembepanterr ilacıda geçtim adım başı para para para resmen yasanmıcak hale geldik gecen ay denize gittik girişe 50 TL verdik kendi şemsiyemizi kurucaz özel mülk falan kuramazsınız dedikçe 60 TL şezlong verdik resmen paran yoksa denize bile giremiyorsun…
Curcu havva365 beach clubla devletin ne alakası var? İşletme sahipleri geçiriyor. Param yok ama bu sene bol bol denize girdim
Ayseq Pembepanterr ben ozele gidiyorum doktorumun yazidigi butun vitaminler 100 tlydi hepsini de aldm mecbur 😏
Pembepanterr Betul000 gidip iade edicem böyle saçmalık olmaz ben olsam almazdım eşim almış ona vermiştim
Betul000 Ayseq herşey sağlık için ama nedense hastane dönüşünde kendimi çok rahat iyi yapmış hissetmek yerine kazıklanmış hissetmeye başlıyorym😂😅
Pembepanterr Ayseq Kuşum bu fitilin ücretsizi var bir öncekinde aldım bu bildiğin anlaşmalı firma ilacını verdi diye düşünüyorum ona sinirleniyorum birde sağlıksa devlet karşılasın niye ben veriyorum ne diye varlar
Hilalyrdkl Pembepanterr özele gidiyorsan ondandır canım . Ben devlete gidiyorumşu ana kadar aldığım herşeyi devlet karşıladı ama küçük Mevlalar ödeniyor tabiki .
Gul-42 Pembepanterr bana zalaın verdı doktor bır taneydı canım bence alma sen baska doktora yazdır tekrar
Hilalyrdkl Pembepanterr verdiği ilacı sağlıkocağına yazdırıp alsaydın keşke belki öyle ücret ödemezdin . Dişçiler de özel olduğu için mesela direk parasını ödeyip alabiliyoruz ya o şekilde yapınca devlet karşılıyor .
Merakettiklerim Pembepanterr valla özelde acile gitmek zorunda kaldım, sadece bir tane serum takıldı, ya başka hiçbir şey yapılmadı tansiyon bile ölçme yok sadece serum içinde de üç tane ilaç varmış, 300₺ aldılar… Yani devlet özel eczane vs hiçbir şey farketmiyor artık ölecek olsak bakan olmaz parasız…
balbocegim27 Pembepanterr bende akıntı için aldım fitil devlet karşıladı 2 kutu yazmış için de 2 şer tane en fazla 20 tl odemisimdir