Pembepanterr Kızlar doktora birkaç gün önce akıntı için gittim fitil yazdı aldım devlet karşılamıyor 100 tl dedi kafayı yicem nasıl bu kadar pahalı olabilir ve nasıl devlet karşılamıyor ya hepsini yutucam sinirden
bebekhikayesi_1 Pembepanterr bak bu devlet karşılamıyor muhabbeti bu yıl iyice arttı.. onu karşılamıyor bunu karşılamıyor bu devlet neyi karşılıyor ben anlamadım anlayan bana anlatabilir mi?? Çocuklar için olan ilaçlarda bile var bu.. hani sağlık ücretsizdi? hani çocuklardan para alınmıyordu?
bebekhikayesi_1 Pembepanterr hepsini yutucam sinirden Kanki fitilin yutulmadığını biliyon da böyle diyon demi🤭 eheheh🤣
Selin12- Pembepanterr acaba verdiği fitilini adı ne ben aldım doktor yazdı reçete ile ucrer ödemedim sadece muayene farkı verdi
Pembepanterr Selin12- Değişik kırmızı kutuda ufak bir fitil 12 tane var içinde attım dolaba görmek istemiyorum daha fazla ilacı
-_LiyuzaMomm Pembepanterr valla öyle doktorun almamı istediği ilaçların 2 tanesini devlet karşılamıyor . Folik asit alıyorsun 70-80 TL , omega alıyorsun 80 TL. Muayene ücretlerinden hiç bahsetmiyorum bile bari ilaçları devlet karşılasın
Pembepanterr -_LiyuzaMomm Ya evet resmen sağlık sektörünü bile akbabalar almış canımızı mı istiyorsunuz artık
Egekusumm Pembepanterr vitaminleri falan da karşılamıyor içmeyince de insanın içi rahat etmiyor zor gerçekten💆🏻♀️
Pembepanterr Egekusumm Hamile olun 3 cocuk yapın ama hiçbişeyinizi karşılamıcaz muhabbeti sardı iyice
Kuben Pembepanterr Ya biraz da özeldeki doktorlar yapıyor bunu. Devletin karşılamadığı ilaçları yazıyorlarmış gibi geliyor. 18. Haftalıkken başka bir hastaneye gitmiştim kendi doktorum izinliydi bana hangi vitamini kullanıyorsun dedi söyledim ismini onu bırak bunu al dedi. Baktım içerikleri tamamen aynı ne alaka yani