Alyacim Ben çok çok yeniyim , tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bana?? Şimdiden teşekkür ederim. Beta HCG 14.82 çıktı. Böyle olup yükselen oldu mu?
Mom3834 Alyacim 2 günde 1 kan vermeyin, beta yükselse ne olacak. Boş yere 2 günde 1 kan vermenizin bir manası yok, 5. Haftayı bekleyin son adet tarihinize göre keseyi görmeye gidin :) gözükmüyorsa o zaman kan verirsiniz.
Mrv1007 Alyacim ilk öğrendiğimde 17′ydi benim. İki gün sonra 75 oldu, beş gün sonra gittiğimde 700dü 🥰 11. Haftamıza girdik şimdi, sağlıkla ilerler inşallah betanız 💜🙏🏼
Alyacim Beyza13- Dün gece verdim. Bugünde versem olur mu??? Biz biraz bunu bekledikte. Heyecanlanıyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için.
melekkizim_00 Alyacim iki güne verin daha net olur iki günde iki kat veya en az %60 artarsa hayırlı olsun
melikeguneyozalp Mom3834 Beta’nın yükselişine göre erkenden kimyasal veya dış gebelik olduğunu saptamak mümkün. Erken tedavide faide var.🌸
blueberyy00 Mom3834 kesinlikle doğru 5. Haftada 10.000 çıkmıştı ama kese görünmedi ama mecbur 2 hafta daha beklettiler bu 5. Gebeliğim 4 tanesi kaybettim ama hiçbirinde iki güne bir kan vermedim hiçbir doktorumda kan ver iki gün demedi kanama yoksa tehlike yoksa düşük mu yapıyoruz acaba diye düşünmek dışında kan almıyor doktorlar ilk değere göre tahmini su kadar gün sonra gel keseyi görelim diyorlar benim bildiğim
Alyacim Balbocegmm Haziran 29 oldum. Temmuz ise 26. Ama yumurtam geç gördüm. Temmuz 26 ilk gün dersek , 23.gün yumurta gördüm. Yumurtadan 15 gün sonra ki beta bu. 14.82
Mom3834 Balbocegmm 🤲🏻👏🏻👏🏻 Tutturmuşlar beta diye.. kesinlikle doktorların aldığı referans satla alakalı..
Mom3834 melikeguneyozalp betanın değeri kaç olursa olsun 6. Hafta bekleniyor hanımefendi. Beta çok yüksek olup, dış gebelik olabilir. 1000 olsa bile kese oluşmayabilir.
Mom3834 Alyacim çok karışık yazmışsınız yumurtayı felan hesaba katmayın. 4 haftalık hamilesiniz. 1 hafta sonra kese gözükür muhtemelen.
melikeguneyozalp Mom3834 malesef değil daha yeni bir yakınım dış gebelik geçirdi 400 olan betası iki gün sonra 500′e çıktı. Bilhassa dış gebelikte ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi. Tüplerde büyümeye devam ederse tüpleri patlatıp iç kanamaya sebebiyet verebiliyor. %60 oranında artarsa ne âlâ. Bende daha gebeliğimi yeni öğrendim 6 gündür 2 günde bir kan veriyorum. Bugün doktoruma sonuçları değerlendirmek için gittim. Ve doktorum yarın vermemi de önerdi.😊
Mom3834 melikeguneyozalp üzücü olmuş Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı, siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşAllah fakat o sizin yakınınızın başına gelen. Tüm tıpta geçerliliği bu herkes bunu yaşıyor diye bir şey yok. Beta değerinden ziyade son adet tarihine bakılarak baz alınır:) googleda her dr sayfasında bilgiler mevcut.
Alyacim Birgul Adetim düzensiz olur , Ağustos ayı için ovülasyon testi kullandım , yumurtlama günümü biliyorum sadece
Burcu-2910 Alyacim adet günümden iki gün önce verdim benımde 14 çıktı çok şükür yukseldi ama sonrasında 2 günde bir tekrarlayın