Aybebek bende tam tersi, herkesinmi kocasıyla sorunu olur herkesinmi kocası kötü herkesinmi kayınvaldesi kötü diye düşünmeye başladım. Kendimi sayılı insanlardan hissediyorum bende çünkü ne zaman foruma girsem kötü koca kötü kayınvalde görüyorum iyisini duyamayınca insna benden başka kocasıyla kayınvaldesiyle derdi olmayan yok heralde diye düşünüyo. Ama şu var, bebek alışverişinde bi çok anne, maddi durumuna bakmadan eksiksiz hatta abartı alışveriş yapabiliyo istediği kadar maddi sıkıntısı olsun. Bebek için diyip alıyo yani. Tatil dedğinzse senede bi defa olan bişey insanlar tüm sene para biriktirip iki üç günlüğüne tatile gidiyo olabilir. Borcuda olsa. Hani bunlar için zengin olmaya gerek yok aslında. Giderleri planlarına göre düzenleyince öncelik sıralarını değiştirince her maddi durumdaki insan kıyısından köşesinden de olsa bişeyler yapıyo. Benim maddi durumum ortanın üzerinde olmasına rağmen, en detaysız listeyle bebek alışverişimi yaptım. Yani gerekli olanları aldım sadece. Bi çok liste banada abartı geliyo. Zaten o kadar şeyi alanlar, beş ay sonra şunu aldım hiç kullanmadım demeye başlıyolar.