Azizinannesi2 Deletedmom23234 Yaa çok gzeul gözlerim doldu aynı zamanda güldüm Cengiz Kurtoğlu 😂😂gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım geçmiş olsun merakım gitti yazdın ya 🥰😍😍😍🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Teşekkür ederiimm darısı başına kuzumm 😁❤️ çok merak eden vardı bu yazıyı tam 2 gün boyunca yazdım en sonunda bitirdim 😁😁😁 oğluş ağlayıp duruyo sonra da ben unutuyorum derken kaldı hep öyle 😁
Deletedmom23234 Akrepbebek Oyy sağol teyzesiii😘😘 darısı başına inşallah minik kuzunun aramıza katılmasına çok az kaldiiii🥳🥳🥳🥳
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 Ayyyyyyy deliriyorum valla hepimiz aynı hafta da doğurduk 🤭🤭 Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün Umut Ege annesiiiii 🤲🏻🥰
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Ben demiştim 😁😁 çoğumuz aynı hafta doğum yapıcaz diye🤣 sağol kuzumm 😍❤️
Milkshakee Deletedmom23234 Gözün aydin sağlıkla büyüsün paşa inşallah 🙏🥰 Allahım darısı bizlere yarabbim bizde kucağımıza alırız inşallah 🙏🤍🤍
Begonvill Milkshakee aminnn🌸 benimde dogumama cok az kaldı.Siz kaç haftalıksınız ? Dua edelim birbirimize🌸
mommasBoys Deletedmom23234 çok eğlenerek okuduğum ikinci doğum hikayesi😂😂 ne mutlu Allah bağışlasın 🥰