Papatyaliiii Merhabalar, 5 çayına neler yaparsınız ? Şöyle tarifine bakabileceğimiz güzel şeyler önerir misiniz 😊
Denizyildizii Papatyaliiii daha şimdi tuzlu kuru pasta yaptim. Fırında☺️ aksama kızımın doğum günü var ona yaptim çayla da güzel gider
Merkun Papatyaliiii bizde akşama eşimle böyle birşey düşündük😂 havuç salatası, patates salatası, mücver ve peynirli börek hazırladım. Tuzlu kurabiye bide ekler yapacağım yanına🍀
Papatyaliiii Az önce de tv de fellah köfte yapıyorlardı , bir de Adana yöresine ait biberli ekmek gördüm. Çok lezzetli görünüyorlardı. Deneyeceğim 🫐
HollyMolly Papatyaliiii biberli ekmek muhteşem oluyor. Nefis yemek tarifleri sitesinde tarifi var. Biz bayılıyoruz sık sık da yaparız
HollyMolly Şekerpare çok pratik. Veya tiramisu:) sigara böreği olabilir sıcak sıcak yanında domates salatalık falan. Minik pizza poğaçalar çok güzel ve lezzetli oluyor. Kısır ya da patates salatası:) ay ya da mercimek köftesi…
Papatyaliiii HollyMolly Şekerpare çöm pratik ve lezzetli ama 5 çayına şerbetliler ağır oluyor sanki biraz 😊
Papatyaliiii Şuan Güneydoğu’dayım , burada kuru dolma yapmayı öğrendim. O da 5 çayına çok güzel gidiyor 😋