Cglaras Gokce_21 geçmiş olsun size de bebislerimize bı zararı olmasın da biz atlatırız Allah’ın izniyle
Cglaras 02112017 Şuan da zararlı olur diye doğumdan sonra dediler bana da hangi doktora givenicem bilmiyorum
eylusko Cglaras malesef bende de hpv çıktı gebelikte . kurtulamıyorum doktor sürekli aliyor ama tekrarlıyor. doğumdan sonra HPV aşısı olacağım birde enfeksiyon hastalıkları doktoruna gideceğim.
eylusko Cglaras 5 gün sonra doğumum var 37 nin icin deyim. gebeliğin en başından beri var 12 haftalıkken felan
Bahar_kzlrmk00 Cglaras ya bende de var hiç cıkmamış tı hamile kalınca patladı birde 1 tanesi büyüdü acıyordu sonradan kendi kendine kuruyup gecti ama 2 tane yan yana var şimdide doktorum alabiliriz demişti Bi başka doktora sormuştum docent oda normal doğuma engel olmaz uzak vajınadaan demişti tekrar doktoruma sormalımıyım engelmi diye acaba 37 hafta olacagız normal doğumu cok istiyorum
Cglaras Bahar_kzlrmk00 bende normali çok istedim fakat bebeğe zararı olur diyince yapacak bir sey kalmıyor bı kaç doktora daha görünücem hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah ☺️
Bahar_kzlrmk00 Cglaras evet gözükün bence bende doçent doktor oyle söyledikten sonra doktoruma tekrar sormadım özelde muayene oluyorum tek sinir yakımına 1.100 TL istediler di
Cglaras Bahar_kzlrmk00 Bende özelde muayane oldum başka bir özel hastaneye de gidicem sonucun değişeceğini sanmıyorum ama içimiz rahat etsin
Bahar_kzlrmk00 Cglaras hamileyken yakılıyormuş ama canım istiyorsan yaktırabilriisin bende birdahaki kontorulmde soruyum diyorum tekrar
Bahar_kzlrmk00 Cglaras hayır yok diye biliyorum canım annemde hamileyken yaktırdıgını söylemişti ufak böyle lazer gibi bir makina ile yakılıyor basit birşey öyle olsa doktorum bana yakalım cok rahatsız ediyorsa demezdi yani doktorunuzla görüşün Bi bence
Yavrucuk07 Ummahannur evet aynısıydi bende de karnabahar gibi, ilaç yazdı bana da ama o ilaç riskli bir ilaçtı oyuzden doğal bir yöntemle kurtulmuştum
Ummahannur Yavrucuk07 bende bi denemek istiyorum inşallah bende kurtulurum çok sıkıntılı bir şey geçse bile tekrar etmesi olabiliyormuş şuan dış kısımda ama içeriye doğru çoğalmasından korkuyorum
Yavrucuk07 Ummahannur elma sirkesi olmalı cam şişede olanlar iyi ,sirke yakıp yok ediyor, ilk pamugu ıslatıp üzerine sür, sonra ki tuvaletinde normal su ile yıka,3 kez yap günde (ilk 2 dk çok yakacak ama sonra geçiyor)