iki_prenses_annesi Evet bende de ikiside kabızlık yaptı aşırı derecede doktoruma soyledim bırakmak zorunda kaldım
Rserin AsminMoms canım bana yatmadan önce iç demişti ben içip yatıyorum belki yemememiz için öyle demiş olabilir🤔
iremcannn1907 AsminMoms ferro aksine ishal de yapabiliyor canım ben hiç kabızlık çekmedim aksine alışana kadar ishal yaptı bende
Melekkiz_1 AsminMoms ayy ferrum beni mahvetti çok kötüyüm sürekli kusma hissi iki gundir iciyorum daha midem çok kotu
durununannesiiiiii AsminMoms ferro sanol bana eczacım akşam yemegeinden 2 saat sonra alırsan kabızlık yapmaz demişti ben öyle alıyodum Aç karnına alındıgında çok etkiliyo ama siz yinede doktorunuza söyleyin benimkini değişitirmişti
Vino_2210 AsminMoms ben de ferro sanol kullanıyorum. 1.5 saat aç kalacaksın dedi dr. Kabızlık yapıyor ama ben aç karnına gel 1 kuru incirle çözdüm sorunu.
AsminMoms Vino_2210 ilacı yuttuktan sonra mı incir yiyorsunuz benim eczacı öncesi ve sonrasında iki saat bişey yiyip içme dedi 🙄
Sevilss AsminMoms her demir hapı malesef kabızlık yapıyor sabahları en az 2 tane kuru kayısı ye iyi geliyor bol sıvı tüket birde başka çözümü yok malesef eminim kullanan herkes aynıdır bende dahil
Mimik Hamileigimle birlikte bende kabizlik baslamisti… Decavite basladigimdan beri rahatim🤣 Afedersiniz, ishal gibiyim, ama gunde 2 kez cikiyorum… InsaAllah sende de olumlu etkisi olur…
anne-li1 AsminMoms ben öyle kullanıyorum ama gece her zaman da aç olmuyprum açıkçası. Şuana kadar da bende de bebekte de degeler de sıkıntı xikmadi danışıp sorabilirsin
Kubraglot AsminMoms bol su tüket duphalac kullanabilirsin ben de çok çektim ama ben genelde akşamdan kuru kayısı kaynatıp buzdolabına koyup sabahtan ac karnına içtim hem kuru meyve hem kabızlığa ıyi geldi tavsiye ederim 😊