AsminMoms DerinMavii offff kıyamam ya 🥺🥺 evet yan etkilerini okudum onlar da var 🙄🙄 içmesek bebişe sorun olur mu acaba 🥺
AsminMoms Ysmmmnn hımmm acaba diğer arkadaşlar siz tükettiğiniz için mi ishal oldu 🙄 ben zaten gebelikten beri yumurtayı ağzıma koyamıyorum Peki kaç ay kullanmak lazım bu ilaçları 🙄
Bebegimveben0811- AsminMoms bol su için bende kabızlık cekiyorum bana aksına iyi geldi darısı sizin başınıza
Merveeeeekurt AsminMoms decavit duosvit birlikte kullanıyorum ileriki aşamada kaşıntı şikayetim oldu. Kolestazdan korktum ama karaciğer değerlerim iyi çıkınca vitaminler kaşıntı yapar özellikle decavit dedi doktorum.
AsminMoms Merveeeeekurt Allahım ya 🙄🙄 Vallahi çok zormuş bebiş getirmek 😂 ilaç içsen bir türlü içmesen bir türlü ben anlamadım herkeste farklı etki yapıyor bu ilaçlar 🙄
Merveeeeekurt AsminMoms canım bi kullan belki sende bir yan etki oluşturmaz korkma vitamin gerekiyo hamilelikte ne kadar yan etki oluştursa da
Feyzabeyoglu AsminMoms gyno ferro sanol kullanıyorum bende D vitaminim farklı seninkinden Kan ilacı çok şükür ne kabızlık yaptı ne hemoroid yaptı Her şey eskisi gibi Belki herkeste aynı yan etkileri olmaz
anne-li1 AsminMoms ikisini bende kullanıyorum bende de ishal yaptı demir ilacı. Aç al Gece yatarken iç dedi günde bir kez alıyorum
AsminMoms anne-li1 mantıklı gece almak aslında bana da eczacı söyledi de doktora danışmadan kullanmıcam öyle
AsminMoms Merveeeeekurt inşallah yaaa çok dua ediyorum yan etkisi olmasın diye bebişler işin çekmek zorundayız 🥺🤲🏻🥰
anne-li1 AsminMoms ben öyle kullanıyorum ama gece her zaman da aç olmuyprum açıkçası. Şuana kadar da bende de bebekte de degeler de sıkıntı xikmadi danışıp sorabilirsin