Hayal0102 Bana da 13 de kıza benziyor dedi dün 15+4 te baska bir doktor erkek dedi pipisini gördünüz mü kesin mi dedim 😂🤭 evet dedi ama gene de bir ümit detaylıyı beklicem.😂
balbocegim27 Nursenaglbtn 17. Haftada kıza benziyor dedi 21 de gittim erkek dendi sonra özele gittik emin olmak için ordada erkek dendi detaylıda da erkek dendi
Hayal0102 Enyes gerçekten mi😯 bana da 13 de kız gibi 16 de erkek denildi acaba değişir mi burda okudukca daha bı şey alasim gelmiyor 😄
Civcivim000 Enyes çıkıntı görmüş müydünüz acaba erkek dediklerinde yoksa vucut tipi olarak tahmini mi söylenmişti
Meryemce92 Nursenaglbtn Bende bugün öğrendim 17 haftalık. Kız dedi hocam net değilmi değişmez dimi dedim yok kesin kız dedi hazırlık yapabilirsin dedi 😇
Minikkuzular Taner91_zemine ayyy bugünde bana kıza benziyor dedi bir kızım var riskli gebeligim şeker hastasiyim oğlum olsa kordonlarımı bağlayacaktım ama kısmet sağlıklı olsun ama inşallah yanılır kızımda yanılmıştı bunda da yanılır inşallah😊
Ilknur60 Bana dediler canım. 14haftaliktim sanırım devlet de kız dediler. Ben hem devlete hem özele gidiyorum daha sonra özele gittim erkek dedi. Şuan 17+5im bakalım yine değişecek mi 🙂🙂
Adjer12 Nursenaglbtn Bende 14 haftalik iken doktora gitim 70% oglan dedi 18 haftalik oldum baska doktora gitim 95% kiz dedi hangisine inanayim bilemedim 🤷♀️
Busramnida Hayalllllll Bunu net ne zaman öğrendiniz 😂 bana da 2 kere kız dediler bugün de erkek dedi şoka girdim 😅😅
Adjer12 Busrali5858 Özel Doktora gidiyorum ben Ozel hastanede soylendi ikiside biri erkek dedi biri kiz dedi 🤷♀️