• DoğumGebelik
  • Sanırım bebeğim dişlerini de anne karnında çıkarıcak

Kızlar doğuramıyorum bugün tekrar gidicem kontole dua edin lütfen 40 olduk artık ve gelmiyo bebeğim çok inat yaa dua edin bugün doğurup geleyim eve

Bende 39+5 oldum arada sancılar oluyor ama düzen yok :( cuma kontrolüm var ama ben dayanamayıp bugün gidicem sanırım. Allah hepimizd sabır versin ne zormuş beklemek hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏

Mehtapbalaban evet son günler çok daha zor geliyor Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım çok dua edelim hastaneye gidelimde sağlıkla huzurla bebeklerimiz kucağımızda evemize dönelim inşallah

Mamy987 Gelemek istemiyorlar valla 39+4 Agrıdan ölcem ama dogum belirtisi yok bugün kontrol var baklm ne dicekler🤷‍♀️

Nur2308 ayy hepimizin bugün kontrolü var güzel haberler alalım inşallah 👼🏻 Bel ağrısı kasık ağrısı bendede var ama nstde flan sancı yok deli oluyorum bende

Mamy987 ayni durumdayiz ve cidden tık yok hayirlisii olsun saglikla gelsinler

Çok haber mi izledin ne yaptın 🤭 Çocuk Dünyaya gelmekten korktu herhalde… Dilerim sağlıklı şekilde doğum yaparsın rabbim evladına kavuştursun ❤️