BuglemveMucizeninAnnesi MerveAli1303 öyle tabi de beklerse daha güzel olur. Devlet hastanesi olunca acil bir durumda nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma ben kendi doktorum olsun istiyorum. 😅
MerveAli1303 Nilll123aa Bu tarihlerde olanlara bende dahil daha erken gelecekmis Gibi geliyor genelde ama bı baktım son 4, son 2 hala tık yok diyen var o yüzden en hayırlı zamanda gelsinler 🥰🙏🤍
MerveAli1303 Busra333 plesanta previadan ötürü bu zamana kadar zorunlu sezeryan dendi ama smdi o durum duzeldigi için artk normal doğumunu bekle dedi doktor :)
Busra333 MerveAli1303 ay hadi bakalım benim de şimdilik normal dpgum umarım sıkıntı olmazsa çok heyecanlıyım
Fulya01 MerveAli1303 sezeryan mi normal mi dogum sizin ki ben suanda 34+4 günlük sezeryan olacağız ama hangi gün daha almadık 17 de belli olacak bilen varsa aranızda paylasim yapabilirse sevinirim
MerveAli1303 Fulya01 38den önce almiyorlar genelde tabi duruma bağlı doktorunuz ona göre hareket edecektir
Merakettiklerim MerveAli1303 Son 6 ❤️ Ağustos mu olacak acaba derkeeen Eylüle girdik, gönlümden de hep Eylül geçiyordu valla çok sevindim 🤩
Esra_baki MerveAli1303 bnmde son 5 00.00 dan snra ama belirti vs yok bnde erkn glck agsts sonu annesi olacGim dyrdm hep
Eslemhira MerveAli1303 benimde sezeryan olcak bu ayin 21 inde dogum gözüküyor oglusum olucak adini ÖMER HALİS koyucaz insAllah iki kizim vardi simdi oglum olucak nasipse 🥰