gbyalcin ilknurum61 Melisa güzel bence içinize siniyosa koyun. Önemli olan insanların değil sizin beğenmeniz. Biz cinsiyet belli olana kadar kız olursa Melek Gülce diyorduk ama Gülce benim içime sinmiyo şimdi. Eşimle isim bakarken Masal ismi çok hoşuma gitmişti 😊😊
Elif_Eda ilknurum61 Ben hep asel dedim..😊Ama rizeli olduğumuz için komple herkes aysel diyorlar bende bir zıt kaptım elif isminide çok seviyordum..Elif İkra ve Elif Eda arasında kaldık Elif Edayı koymaya karar verdik 😊😊
Kara1833 ilknurum61 isim seçmek zor inşallah en kısa zamanda bulursunuz 😁 bizim erkek onada GÖKTÜRK koycaz 😂😂 kız olsa elif umay olacaktı
ilknurum61 secoz bende melisa istiyordum beğenmedi beyefendi 🥲 sizin isim çok güzelmiş inşallah bende bir karar veririm Artık
ilknurum61 Butr354nf Maşallah sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsün inşallah o günleri bizler de görürüz hayırlıysa 😍😍😍😍
seydaomer RHMYT İsmi görünce kalbim pıt 😍 29 haftalık hamileyim bende Begüm İpek olacak nasipse kızımın ismi 😊
bayangulucuk35 ilknurum61 bneımde ikiz kızlarım olucak ELANUR 💞 ELİFNAZ koyucam nasıpse. Ama ilk başta hümeyra ve rümeysa düşündük sonra degıstırdık😂
ravzaninannesi ilknurum61 ilk kızım ravza melek ismi ❤ ikinciye hamileyim o da kız elif meva koyucaz adını hayırlısıyla ❤