Hifaefraimm Asil28 kanka testini yap inşallah sana ettiğim dua tutmuştur o gün cok dua ettim vallaha umarım tutmuştur bir yap bakim ama bir kaç gün bekle öyle yap
Asil28 Hifaefraimm hayırlısı olsun inşallah 🙏 Allah razı olsun duan için🙏 Dua belli, duyan belli. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
cinardefnemoms Asil28 çok istiyosan da yap ya varsa çıkar zaten ama erken de olabilir ama bende dayanamaz yapardım heralde 😂🥰
Hifaefraimm Asil28 amin rabbim sağlıkla getirsin yavrunu yaaa koz silik çıktıysa bile vardır çünkü hcg hormnunda yükseliş var erken bir gevelik ama vardır
Asil28 cinardefnemoms son adete göre 27 günlük oluyorum yani 3+6 olmuş oluyorum. İlkini de 28 günlükken öğrenmiştim 4+0 idi. Yapacam gibi ümitlenmeyerek 😂 peki adete 5 gün var diye koyu çıkabilir mi acaba? Gerçi daha önce hiç olmamıştı hep silikti
cinardefnemoms Asil28 dediğin gibi 2.3 haftalık falansa silik çıkar ama belkide koyu çıkar bilemeyiz 🥰 yap bakalım haber bekliyorum inşallah vardr Rabbim gönlüne göre versin canım benim
Asil28 cinardefnemoms @Hifaefraimm https://resimyukle.io/r/gBDXmZ3Dms dayanamadım yaptım çok heyecanlıyım titriyorum
Hifaefraimm Asil28 allah şahidim olsun ben burda heyecanşadım içim içme sığmıyo kanka silik çizgi varsa vardır hcg hormonu varsa salgılanıyorsa bir dha yap erkendir ama tutmuştur inşallah ayyyy cok heyecanlandımmm
Asil28 Gmzkc ilkini öğrendiğimde 28 günlüktü bu şekilde silik çıkmıştı. SAT’a göre 27 günlük eğer şu an hamile isem
Mom3834 Asil28 bence testleri bu kadar erken yapmayın her gebelik farklıdır, daha önce hamile kalmışsınız.. akışına bırakın kontrol etmeyin adet tarihine kadar, inşAllah güzel haberleri yakında alırsınız
Nasip_kismet Asil28 hacAmat yaptrmayi dene canik ve bebek icin iliskiye girme istekli ol altina yastik koy yuksek tut . Insallah en hayirlii zamnda hayrla nasip olur onenli olan bu.
Cananyildiz Asil28 burda ovulasyon ile yanılmalar çok gördüm ama bu baya bi koyu inşallah vardr. Biz yapma desekte sen dayanamayacaksn biliyorum o yzden için nasl rahat edecekse öyle yap 🥰
Asil28 minipanda evet yumurtlama ve çatlamayı takip ettim. Yumurtalıların 5 gün sonra çatladı yumurtam