Civvciv Folık asit olarak folibol nasıl siz hangisini kullanıyorsunuz bebeğe zararı var dıye okudum kullandım bellı sure korkuyorum 😨
Nisssss Civvciv bende onu kullandım şu an 28 haftalık gebeyim bebeğimde gayet sağlıklı şu anda ve perinotloga gidiyorum.
Mavi34 Civvciv benim doktorum gebelik öncesi kullandırdı gebelik olunca başka folik asit kullan dedi. Folbiol kullananlarda down sendromuna daha çok rastlanıyor demisti
merakliblog Civvciv hayır her vitamin mineral gibi fazlası zararlı. Genelde 12.hafta civarı bıraktırıyorlar zaten
Civvciv Kusciviltisi ya bende yorumlarına baktım ne zamandır da kullanıyorum ınsAllah bır şey olmaz ya
PurpleTail Mavi34 down sendromu döllenme esnasında kromozomlar eşleşirken hatalı hücre bölünmesi sonucu olur, folik asit kullanımına ise genelde hamilelik öğrenildiğinde başlanır yani çok çok sonra…Aralarında nasıl bir korelasyon var çözemedim 😏
Mnlycck Mavi34 bunu ilk defa sizden duydum ne yalan söylim ne doktorum böyle bişey dedi ne de kullanan arkadaşlarımın çocuklarında sıkıntılı bir durum oldu
Civvciv Kusciviltisi çok şükür canımm anlamadığım şu bunda böyle bir durum varsa üretilip satılmaz yanı öyle olması gerekıyor kı sağlık ocağında aile hekimi yazdı öğrendiğim günden beri onu kullanıyorum
Kusciviltisi Civvciv banada özel hastanedeki doktor yazdı araştırmak aklıma bile gelmedi geçende biri kullandığım vitamin ilacına zararlı dedi o yüzden doktorları dinleyip araştırmıyorum hiç
nvn-mutlu Civvciv bende 3 ay onu kullandım canım şuan 6. ayımıza girdik çok şükür bir sıkıntımız yok ❤️
Civvciv Kusciviltisi evet aslında kısıden kısıye degısıyor her şey ve dr bıze göre verıyor yorumları o kadar korkutucu kı kendım korktum ıctıgım ıcın çok şükür güzel yorumlarınız benı bıraz rahatlattı yınede yarın ozeldekı dr gıdecegız
Mavi34 PurpleTail bunu diyen doçent. Ve gebelik oluşmadan 1 yıl önce folbiol başladık gebelik oluşunca degistirdik