Meltem_aras Gün aldim persembe sabahı sezeryan olacağim🙏Sonunda bebeğime kavuşuyorum insallah🤗 heyecandan duramiyorum resmen😀insallah benimde pozitif bir doğum hikayem olur da yazarım🙏🙏👼
Ayse_11 Meltem_aras Meltem_aras benimde suni sancı ile normal doğum başlıycak hayırlısıyla çok tedirginin
Buistebirannelikvar Meltem_aras benim de 2 Eylül 😊 heyecan dorukta. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Zehradeniz34 Ayse_11 canım merhaba buna nasıl karar veriyor doktorun bende artık doğurmak istiyorum normal istyorum inşallah bende
Ayse_11 Zehradeniz34 açıklığım var 4 cm sancılarımda çok az var eğer Perşembeye kadar gelmezse suni ile başlatıcam dedi sezeryan pek yapmak istemiyor normal doğurabileceğine inanıyorum bebekte çok iri değil diyor
Meltem_aras Sevlll ben çam ve sakurada takipliydim. Sezeryan olmama rağmen sancini bekleyecksin oyle alicaz dedi,son haftamda değiştrdim boýle saçma bir sey olamaz zaten sancim ne işe yarayacak? Hskiye gectim direkt acilden gün verdiler insallah iyi gecer…
lovingmother prensesannesi__ hayırlısı olsun hakkınız da sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah. 🥰