mrveknblt emelsena bizim makina samsung ama öyle arada bir koku oluyor bi araştırmak lazım başka ne yöntemler var 😅
emelsena Kuzusununannesi inşallah ya. Tuz bayadır kullanmıyordum onun yerine limon tuzu kullanıyordum bardaklarım hep çizildi. Finishin tuzuna devam edicemm. İnşallah düzelir ya 🥺
zeyesra emelsena benimde önce fairy platinumdu, sonta platinum plus denedimm, koku daha da arttı, siz pril gold deneyin bide 2 ye bölüp makinanın tabanına atın.. Gerçekten boşa eziyet çekmişim, neler yaptm geçmedi
Medha emelsena benimde öyleydi canım makine temizleyici ile bir defa çalıştırdım geçti sende yap geçer
offlineanne emelsena ben her yıkamada iki üç yemek kaşığı çamaşır suyu döküyorum kapağa doğru koku falan kalmıyor miss 😁
Ylz_ emelsena ben de Arçelik aldım koku sorunu bende de var. Bulaşıkları yıkanmış gibi koyuyorum domestos ve pril gold deterjan ekliyorum. Koku giderici de koydum makinaya yine kokuyor. Arçelik daha alalı iki ay oldu arçelikte sıkıntı var sanırım. Çoğu zaman iki defa yıkıyorum bulaşıkları