Calisananne25 emelsena valla ne bileyim yıldım yani soda ve sirke de denedim birkaç gün güzel sonra aynı. Ama annemin de bulaşık makinesi arçelik belki 10 yıllık vardır yemin ederim gram koku yok herşeyin eskisi makbul herhalde 🤦🏼♀️ napçaz Biz bilmem
emelsena Calisananne25 tabikii. Arçelik eskiden güzeldi ya. Yenileri vasat. Alırken siemens bosh ve arçelik arasında kalmıştım. Keşke arçelik almasaydım. Çamaşır makinemdr 6. Ayda içindeki lastiği çıktı o derece dandik. Bide o kadar para verdik. 😏
emelsena balbocegim27 sıcaktan mı acaba benimkide. Mutfağıma aşırı güneş geliyor. Bazen balkon kapısını bile açmak istemiyorum.
Calisananne25 emelsena benim tost makinesime kadar hepsi arçelik diğer beyaz eşyalarımda sorun yaşamadım hepsinden memnunum şimdilik 🤷🏼♀️😁
zeyesra Aynı sorunu yaşadım, tek çözümü.. Pril gold tablet alıp 2 ye bölün, Makinanızın tabanına atın, ne koku kaldı ne bişey (kokuyu yapan fairy platinummuş)
Calisananne25 zeyesra aaa ciddi mi ben ben ilk günden beri fairy kullanıyorum. Olabilir gerçekten annem de farklı marka kullanıyor zerre koku yok ya. Elimdeki tabletler bitince farklı marka deniyim.
emelsena zeyesra ama biz finish kullanıyorduk ilk zamanlar 😔 sonra fairy denemek istedik. Koku hala aynı. Acaba onu mu denesek bide
Cemtur emelsena arada bizim bulaşık makinası da da o yumurta kokusu oluyor. Ben arada sirke ile temizliyorum. Sirke döküyorum çalıştırıyorum. Bide bulaşık makine temizleyiciler oluyor onları denedin mi
emelsena Cemtur sirke ile denedim kaç defa. Bu seferde sirkeyle yumurta kokusu birleşti sanki. Garip bi koku. Biraz önce makine temizleyicisi kullandım ama aynı gibi. Bakalım yarınki yıkamada ne olcak.
zeyesra emelsena benimde önce fairy platinumdu, sonta platinum plus denedimm, koku daha da arttı, siz pril gold deneyin bide 2 ye bölüp makinanın tabanına atın.. Gerçekten boşa eziyet çekmişim, neler yaptm geçmedi
mrveknblt emelsena bizim makinada bazen bardaklar balık gibi kokuyor. Nadir olduğu için ben sulardan kaynaklı diye düşünüyorum. Makinayı çalıştırmadan kaşıklık kısmına yarım limon koyuyorum
Kuzusununannesi emelsena makineyi haftada bir boş çalıştırın makinenin tuz yerine tuz koyun parlatıcı kullanın yeterli gelir diyelim gelmedi mi finishin limonlu makine kokusu var çok güzel onu kullanın
BurcuArslan emelsena bende makineyi çalıştırıp yatağa uzandım biraz forum bakıyım dedim bulaşık makinesinden tuhaf bi plastik koku geliuor yataktan kalkmak zor geliyor kalkıp bakicam üzerine bulaşık mamakinesi postu görünce gülesim geldi canım Türk kahvesi telvesi at pismis alk kısmına boş çalıştır biraz camasir suyu dök koku bi nebze gider
emelsena Kuzusununannesi inşallah ya. Tuz bayadır kullanmıyordum onun yerine limon tuzu kullanıyordum bardaklarım hep çizildi. Finishin tuzuna devam edicemm. İnşallah düzelir ya 🥺