Betulldd Merhaba , bende yeni gebeyim kendisini çok öneren oldu muayeneye bir kez olsun gitmek istiyorum Alka merhaba doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba
Alka Betulldd canım devlet e gittim ben başlarda. 19. Haftamda özele geldim. Öyle yap sende başlarda git numuneye.
BusraUras Merve29 merhaba. 7temmuzda epidural normal doğum yaptım doktorumdanda doğumhane ekibindende çok memnun kaldım bir daha doğursam yine Nebahat hocaya giderim hiç düşünmeden.
Merve29 BusraUras çok sevindim gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşAllah 😊nasıldı doğumunuz rahatmıydı bende epidural düşünüyorum
-ilk-gebelik BusraUras bir şey sorabilir miyim . Acaba bebeğiniz kanala ne zaman girdi ? Benim doktorumda nebahat hoca ancak haftalardır bu bebek gelmez gelmez diyor kanal yolunda henüz hiç ilerlemedi . Sizin ilerlemesi erken mi olmuştu? Sizi direk normale kendisi mi yönlendirdi yoksa
Betulldd Alka ilk zamanlarda tetkik ücretleri yüksek oluyor diyorlar bu nedenle mi öyle yaptınıx acaba
Alka Betulldd başta hep devlete giderim diye düşündüm. Özele gelmicektim. Bi kereliğine bi özele gidim dedim. Devlette 19. Hafta olmasına rağmen cinsiyeti demediler doğru düzgün. Özele geldim öyle. Doktoruda çok sevince burda kalmaya kadar verdim ama doğumu gene devlette yapcam. Gereksiz geliyor bana özele 4000 vermek. 265 muayene ücreti testleri felan sağlık ocağında yaptırıyorsun doktor öyle diyor hatta. Gelmeden sağlık ocağında yaptır kan idrar felan öyle gel bakarım burda diyor. Sıra bulmak felanda kolay istediğin gün gidebiliyorsun. Öyle.
BusraUras Merve29 Amin teşekkür ederim inşallah. Sizde sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi 🌹🌷 epidural normal doğum yaptım çok rahat bir doğum oldu benim için epidural olduktan sonra gerisini hissetmedim bile ne sancı ne ağrı.
Merve29 BusraUras doğum ücreti ödemeniz ne oldu busra hanım şuan hastaneden aldığım kağıtta 4500 yazıyor epidural normal Doğum birde Nebahat hanımla telefonda iletişim kurabiliyormusumuz yanı bir problem olduğunda aradığınızda ilgisi nasıldı 😊ben Gümüşhane’den gidip geldiğim için 34.haftadan sonra artım benim için önemli bir konu olacak iletişim
BusraUras Merve29 merhaba merve hanım, ben her aradığımda ya da mesaj attığımda Nebahat hanıma çok rahatlıkla ulaştım geri dönüşleri çok ilgili ve olumluydu. Ben 7temmuzda epidural normal doğum yaptım 4000tl idi. Epidural sezeryan 4500tl idi o zaman. Şimdi fiyat artışı olmuş olabilir bir fikrim yok. Zaten bende 35.haftadan sonra her hafta kontrole gittim ama 35.hafta da muayeneye ücreti ödedim 36da ödemedim 37de ödedim 38de ödemedim öyle 15gün içinde gidince bir kontrol hakkınız oluyor ücretsiz.
Merve29 BusraUras Büşra hanım aklımda bir soru daha var epidural alana kadar kaç açıklığınız olmuştu yani hangi aşamada takıldı birde kendinizi istediniz yani sancının boyutu şiddetlimi yanı kendiniz mi takalım dediniz 😊
BusraUras Merve29 4cm açıklıkta yaptılar epiduralli. Evet ben istedim. Sancım çok şiddetli değildi ama 1dakika da bir geliyordu. Sancıyı çekiyordum nefes alıp veremeden ikinci sancı geliyordu. Nstye bağlayınca ebelerde şok olmuştu nasıl bu kadar kısa sürede geliyor sancıların diye. Ben dayanamayıp kendim istedim epiduralli. Doktorumda sordu zaten istiyor musun diye ben hemen yapın bitsin bu çile falan dedim 🤣😅
Merve29 BusraUras tamam Büşra hanım teşekkürler hatta sizin için uygunsa sizi instagramdan eklemek isterim