Duygu538 Buketnar ya ne güzel benim yanaklarımın maşallahı var allahtan kalçaları kapatabiliyprum bol bol giyinip😅
Sema166 Duygu538 Böyle oluncada iri yarı oluyoruz böyle cüsseli falan sağlıcakla doğurup eski kilolarımıza döneriz inşallah ☺️🙏🏼
Aniakbulut Duygu538 bakalim ben sanirim hayalime kavusacagim.. cok sicak oldugu icin yemek yiyemiyorum pek 🙄 hatta 11 kg ydum 2 gun once doktora gttigimde -1kg olmusum ama allahtan oglum 350gr almis 😍
Seydahmet Duygu538 valla sağlıkla doğuralım yeter. Erken Doğum riskim var yatıyorum öylece. Ondan çok kilo aldım ben. Hayırlısıyla doğuralm da kilo verilir 🙂
busrasahinn Duygu538 60 ile başladım ilk 3 ay 57 ye düştüm şimdi 28+1 im 60 kiloyum şişlik vs hiç bir problem yok şimdilik 😊
MbsN Duygu538 VAllah bende bilmiyorum banada tuhaf geliyor cunku istahim yok zaten tartim bozuk degildir eminim bundanda 😅 Ya vucudumda ödem var yada fazla serumdan dolayi Boyle oluyor doktorlar fazla serum verdi son1 ay 🤷🏻♀️
SafiyeAktas Duygu538 bnmde hic bulantim ve kusmam olmadi rahat gecirdim ama niye kilo verdm bnde bilemedm 😊