AyeglGzkaraKarabulut Duygu538 boyunuz kaç benim boyum kısa 160 be bende 73 le kaldım ama beş kğ verdim şimdi 29 oldum nerdeyse 70 kğ yum
Duygu538 AyeglGzkaraKarabulut 163 boyum ama ilk başta bulantı kusmam olmadı hiç kilo vermedim🙄 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim🤷♀️
Duygu538 Dua bi de öyle bi sorun var dimi çok kilo alsan ooo napyın derler az kilo alsan sağlıksız derler 🤦🏻♀️
mervec Duygu538 galiba canım. Benim kilo alımım birden durdu ama bebeğe yarıyor bi ara memlekete gitmiştim bir ay kaldım orda baya yediriyolardi ondan mi acaba 😀😀
Buketnar Bende 57 ile kaldım . Şuan 72 yim. 34 haftalık kızım . Gören hiç kilo almamışsın diyor 😬. Sadece kocaman bir karnım var . Bende öyle avutuyorum kendimi ama tabi ki aldığımın farkındayım 🤭😭
Duygu538 Buketnar ya ne güzel benim yanaklarımın maşallahı var allahtan kalçaları kapatabiliyprum bol bol giyinip😅
BurcinC Duygu538 36. Haftadayım 20 kilo almışım bile 🙈 napiyim çok yemesemde aldım Doğumdan sonra veririm inşallah sporla filan :)
Sema166 Duygu538 Ben kilolu hamile kalanlardanım canım 😂 2 gebelik üst üste gelince 67 ile hamile kaldım 74,5 şuan kilom boyumda 1,70 o kadar kilo almama rağmen göbeğimde yok denecek kadar küçük 😂 aldığım başka yerlere gidiyor 🤭
Merveacrl Duygu538 bende 29+5 im 60 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum kimse hamile olduğuma inanmıyor
Duygu538 Nesomer asitli içecekler zaten içemiyorum ama tatlı krizlerim oluyor eşim de çok sever maşallah😤 canım çekmese irademe sahip olurum ama olamıyorum son 1 aydır😡
Nesomer Duygu538 belkide senin vücudunun tatlıya ihtiyacı vardır az az yemeğe çalışırsan belki durumu kurtarırsın ama tabak tabak yeme sakın vücudunada yazık
Duygu538 Ozgeulnc işte benim sorunum da bu galiba hayatımdaki en yüksek kiloyla hamile kaldım kiloyu kabullenemiyorum😔
AyeglGzkaraKarabulut Duygu538 hepsi süreç canım gider merak etme ☺️ hamilesin ve gayet normal ben kilo almayana rastlamadım kendimden başka benden 7 hafta sonra olan arkadaşımın karnı benimkinden fazla bendeki yemişimde karnım çıkmış gibi o bildiğin hamile gibi belli olmamasıda kötü