eminnee En çok sühendan benderliyi istedim fakat beklemekten, kalabalıktan aklımı oynatcaktım. Doruk hastanesi tam bir fiyasko. Kadın doğum için ayrı bi alan yok kadın doğumun hemen yanında dahiliye, iç hastalıkları bölümleri var, abuk subuk bi kargaşa. Asla oraya özel hastane denilemez. Sürekli aradan hasta alıyor Sühendan hn. Kapı açılınca herkes kapıya çullanıyo biri parmak kaldırıyo buradayım buradayım diye hepsi kafayı yemiş. Bi kadın oturmus candy crush oynuyor saat 09.00 da geldim saat 12.00 hala bekliyorum ama vazgeçmem diyo. Millet saatlerce bekliyo ve resmen bununla övünüyo ben üç saat bekledim diyo diğeri ohoo ben dört saat diyor sidik yarışı var adeta kafayı yemişler. Dorukta arkadaşım suyu geldiği halde doğuma alınamamıştı yer olmadığı için zaten suç bende ne diye Doruk rezaletini çekersin Sühendan için. Çocuğun kalp atışlarını duymak ıcın can atarken , sinirlerimiz tavan olmuş ve ağlar vaziyette çıktık. Bir asistanın tavsiyesi üzerine Acıbadem’de Ayşegül İltaç Karakurt’a başladım. İnsan namına kimse yok içeri giriyoruz yarım saat ilgi. Az insan çok huzur. Umarım sonuna kadar memnun kalırız.