Nurylcndag Sezen07 kayısı 🙈 ben istemediğim halde ishal derecesine geliyorum kuru veya taze farketmez ☺️ Ye hem günde 1 kez mutlaka tuvalete çıkarıyor seni bu gebelikte oluşan kabızlık ve basur için oldukça etkili
bebisimbenmmm Sezen07 aslında onlari bende kullaniyorum ama demekki herkese farkli etki ediyor yine bol su içmeye dikkat et tatlim gecer ins yakında
Sezen07 939918 şimdi bulamam ki onu ya ailem den uzak yaşıyoruz kimsemiz yok pek bilmiyorum ole şeyleri yapmasını 😕
Bbdd Sezen07 eğer yapabilirsen ac karnına çay bardağının içine 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı birkaç damla limon biraz tuz karıştırıp içebilirsin ben böyle atlattım
Sezen07 Bbdd zeytin yağı limon 😐 ay çok kötü ama başka çare yoksa zeytin yağı fayda etmedi tekte bide ole deniyim niye böle oldu bilmiyorum 😐çok teşekkür ederim 🙇♂️
Hatice44 Sezen07 kayısı tabiki canım benim tam da mevsimi ben Malatyalıyım 32 haftalık gebeyim ne zaman kabuzlık yaşarsam az bişey hemen 2 tane kayısı yiyorum birebir vallahi mutlaka dene her yerde satılıyor