Eda_nur_2733 Seldamm hmm bende onlar var işte o yüzden bir senedir Allah’ım nasip etmedi inşallah bundan sonra nasip olur Allah boş bırakmaz kucağımızi 🤲
Seldamm Eda_nur_2733 imsallahh rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim tez zamanda sana da vwrsin kavustursun canim benim 🙏❤
mercanmeb Eda_nur_2733 3 kez klomen tedavisi gördüm. Olmayınca rahim filmi çektirdim. O ay da femara ve inofolic combi ile hamile kaldım şükürler olsun
Eda_nur_2733 mercanmeb Cok sevindim bende bir ay klomen bir ay letrasan ve ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum ama devamını getiremedik o sıralar maddi açıdan biraz iyi değildik. Şimdi yeniden basliyorum farklı bir doktordan
gulnurkrms Eda_nur_2733 valaha beni öyle tersledi ama ben hiç kilo vermeden hamile.kaldim çok şükür rabbim isterse.hersey olur
Eda_nur_2733 gulnurkrms Tabiki öyle ama 67 bana göre hiç bir sorun yoksa takılacak bir kilo değil öyle doktor ayrı bir cinsmis😂
Eda_nur_2733 gulnurkrms Benimki de 165 boyum kilomda çok şükür 4kilo vermişim 77 oldum kafaya koydum ama vereceğim inşallah Allah’ın izniyle