Sedafirat Canan bulantı çok var herşeyden tiskiniyorum yemek yapamiyorum ama sancim yok doktorum sancin olabilir demişti bana çünkü bebeğimiz bu hafta embriyodan fetuse geçti normal sanci olması ama canım sancin çok siddetliyse bi doktora görünmelisin
Canan Sedafirat çok şukur cok şiddetli degil cuma gunu gitcem insAllah bakalim içerde napiyor 6 haftalikti gittim doktor gun verdi cuma gunun de 10 haftalik olucak o zaman gitcem
Mysweet Kizlar bende 9 haftalik hamileyim dunenden beri hafif sizliyo sag tarafim normalmi?dun ultrasona girdim bisey yokdu.amma sag tarafim agriyo dun doktordan geldikden sora oldu normalmi widdetli diyilde hafif sizliyo
Canan Mysweet korkuyosun dimi biseymi oldu diye endise etme bunlarin olabilcegini doktor soylemisti banada hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
ebusev Canan gaz sancısı olabilir canancım benimde sol tarafımda oluyordu ama normal bu haftalarda gaz sancıları ayaklarımı sıcak turuyorum hatta sıcak su torbasını ayaklarının altına koyarsan rahatlatır belki korkma birşey yoktur
Canan ebusev tesekkur ederim canim ya annelik iç güdülerim başladı galiba o yuzden hep bunlar sicak su torbasini ben denicem