Asliziyaumay35 esmerrmm Evet cok faydasi var benim kan degerlerim 1lere kadar indi bununla toparladim sukur suan cok cok iyi degerlerim
esmerrmm Asliziyaumay35 nasil içtin canim tarifini verirmisin ben daha yeni aldim bugün kuallanmaya baslicamda 😊
Asliziyaumay35 esmerrmm Kuzum ben cay bardaginin yarisini dolduruyorum ama bu klasik kucuk cay bardagi eger buyukse bardagin ceyregini doldur ve direk ic
Asliziyaumay35 esmerrmm Doktorum kesinleşen kle icine bisey koyma ve sulandirma dedi direk kullanmami soyledi
Asliziyaumay35 esmerrmm Sabahlari istetsen tahta tatli kasiginvarsa 1tatli kasigi ic bi muddet sut ve sut urunu tuketme icince aradan bi saat yada yarim saat gecsin
esmerrmm Asliziyaumay35 içine limon sıkıyormuydun bir kac damla oyle daha iyi oluyormuş sanki hic duydunmu
UrasEgeBabysMom esmerrmm Demir emilimini arttırmak için C vitamini ile alınmasını tavsiye ederler genelde. Portakal, limon, kivi gibi
Didem_678 esmerrmm Faydası var diye biliyorum hatta ogullarıma öksürdüklerin de verirdim rahatlatırdı,dolapta bekletmen lazım ama
esmerrmm Hamideekoc he oylemi pek bilmiyorumda k. Bkma cnm nasil kullaniyordun sendemi sabah ac karna bi kaşık
gamzenurgnk esmerrmm ben kullandım aynı markayı 1 ayda 11 den 13.5 a çıktı kan değerlerim ama her sabah düzenli içtim normal pekmezi de geceleri yatarken sütle karıştırıp içtim😇
esmerrmm gamzenurgnk cok iyinya insallah benimde yukselir nasil ictin canim her sabah ac karne bir tatli kasigimi icitin oyle sade limon falan sıkmadan
gamzenurgnk esmerrmm yok canım limon sıkmadan bir kaşık sabahları içtim sonra arada tahin pekmez yiyordum geceleri de süt pekmez