esmerrmm Kizlar eczaneden hunnap keçiboynuzu pekmezi aldim aynisini kullanip faydasini goren varmi kan artişi konusunda
eliffkrts esmerrmm ben koskanın keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum canım kan değerlerim çok düşüktü, kan iğnesi de oldum
NvaAnnesi esmerrmm bana babam aldı sevmedim hamilelikten dolayı miğdem çok bulandı yiyeceklerden pekmezi sulandirıp iv üzüm flan ye bol bol
Hamideekoc esmerrmm kullan mutlaka faydasını görürsün içerisinde ekstra tatlandırıcı katkı falanda yok memnun kalacağını umuyorum
esmerrmm eliffkrts gecmis olsun cnm . Bende koskaninda var marketten aldigim ama guvenilir orjinal olsun diye eczaneden alayim dedm
eliffkrts esmerrmm ayy bende doğal olsun diye çok aradım kız en son onu aldım, olmadı eczaneye bakarım bende, ilkten dışarı bırakmıştım ama üstünde buzdolabında saklayın yazıyor oraya koydum sonra
eliffkrts UrasEgeBabysMom teşekkür ederiim💐 9.7ydi, içtiğim demir hapını vücudum emmiyormuş, emilimi artırmak için olmuştum şimdi 9.9 olmuş 😂
Asliziyaumay35 esmerrmm keciboynuzu pekmezi yerine soguk sıkım keciboynuzu ozunu kullanin biz esimle birlikte onu kullaniyoruz ve cok faydasini gorduk halada devam ediyoruz tavsiye ederim
esmerrmm Asliziyaumay35 eczaneden aldim bile keci boynuzu özü herkes cok faydasi oldugunu soylemisti 😊
Asliziyaumay35 esmerrmm Evet cok faydasi var benim kan degerlerim 1lere kadar indi bununla toparladim sukur suan cok cok iyi degerlerim