AE42 Kızlar tansiyonum hep çok düşük buara 7 ye 5 çıkıyor sabahları nabzim 90 biraz ayran falan yapıyorum 8 e 5 en en fazla 9 a 5 oluyor benim gibi olan var mı bebek için zararlı mi çok endişeliyim 16 haftalığım 😞
gonulcelen AE42 o haftalarda ben de öyleydi doktorum düşük tansiyonun sıkıntı olmadığını asıl yükselmesi kötü demişti. Bol su ve dinlenme geçiyor cidden hala en yüksek 9-5 tansiyonum. Bi de ben ayran tuz tüketiyordum ama halsizliğim gecmiuordu şekerime baktım ki 70 lerde şeker düşüklügü de ikisi olunca göz kararması falan yaşıyordum hep
Mutlukalp AE42 benimde 10 a 5 falan canım bende sordumda bir kaç kişi dışında yazan yok dedikodu olsa atlarlar 🙄
zeynopd AE42 ilk hamileliğimde benimde hep o seviyedeydi. normalde de 9-6 gibi ölçerdim zaten. sana halsizlik yapar sadece. bebeğe etkisi olmuyor. ama mutlaka doktoruna da danışırsın. belki yükseltmek için bir şeyler önerir
Ireem20 AE42 Bende şuan 35 haftaligim ama o zamanlar benimde hep aynıydı 6 ya 4 5e 4 Çok şükür bi sıkıntı olmadı sadece ben sarsılıyodumama geçti şükür
AE42 Aynurpl Biraz rahatladım ya ruh gibi dolanıyorum beynim falan bulanık çarpıntım var çocuğa zarar olur mu diye kendimi yiyorum buara 😞
AE42 Mutlukalp Aynen canım ama önemli şey şu tansiyon işi bende Cumartesi kontrolüm var ama dayanamadım yazayım dedim buradan bi 😟
AE42 zeynopd Telefonla da aradım şimdi yoğun haliyle şuan kadın doğum hep dönerse yazarım buraya da kızlar 😟
FatmaBykkzmazErence Benimde öyle başımı kaldıramıyorum ayağa kalkınca bayılıcak gibi oluyorum bu evin işlerini kim yapıcak bilmiyorum
AE42 FatmaBykkzmazErence Bende işteyim şuan ve eve bi gitsem diyorum bi yerde yığılmamak için dua ediyorum 😞
PasaninAnnesi Hamilelikte genelde düşük seyredermis tansiyon yüksek olmasndan düşük olması iyi derler benimde 8 5 9 6 o civarlarda günde 3 4 kere ölcüyorum 28 haftalğım 20.haftadan sonda takip edilmesi gerekiyormus yükselme durumu gözlemlenebilsin diye bazen sabahları 11 oluyo
Hafizebdk AE42 bende de olmuştu bir kaç hafta sürdü. Çok zor bi durum Allah kolaylık versin. Kendiliğinden geçti çok şükür. Inşallah seninki de bi an önce geçer.
sevdenuur AE42 bende 16 haftaligim , tansiyon dusuklugu bendede var 9 a 6 felan baş agrisi baş donmesi yapiyor bu gidisimde bende sorucam doktoruma ama merak ediyordum zarari varmi diye, gorunce hemen yazdim
FundaR Hamileliğimin başından beri 8-6 9-7 benim şuan 37 hafta olduk bende sadece halsizlik yapıyor. Doktorumda her ölçtüğünde bu civarlarda bir sıkıntı olduğunu söylemedi. Doktorunuz sizi daha iyi tanır o ne diyorsa bence onu dinleyin kendinizi sıkmayın.