minnakannesi1 Denizci-34 kesinlikle ama bence orda doktorun iyiside yok hepsi stajyer ve bilmiş havalı Cook değişik kişiler seçip koymuşlar resmen
Crcs Yamacin-Annesi ismi nedir? Ben hep farklı doktora denk geliyorum orada. Özel takip gerektiren gebelik mi sizinki?
Denizci-34 Elzey tok karınla giderseniz daha iyi olur bide muaneye girmeden önce biraz çikolata tüketirseniz bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz😇
Denizci-34 minnakannesi1 aslında iyi olanlarda var o hastanede o kadar kötü doktorlara denk gelmedim orda
dertist Denizci-34 ben gidiyorum sabit bi doktora degildi sabit gebe polikliniğine aliyorum randevumi haftaya var mesela hep farkli doktor ama hepsi ilgili
Kuzeymom HasretD22 randevuyu nasıl yakaladın ikili testi çok rahat aldım ama kaç gündür uğraşıyorum Doppler yakalayamadım
HasretD22 Kuzeymom Randevu talebi oluşturdum boşluk olduğunda mail ve mesaj olarak bildirim geliyor oradan yakaladım
Deryabelinay Denizci-34 şuan çiğdem hanıma randevu var bakabilirsiniz bugün gittim asistanı vardı o da çok güler yüzlü ilgilendi
Kuzeymom HasretD22 doktor seçtinimiz mi direk doplor seçince talep oluşturmuyor başka doktor ayarlayınca da genel de ikili test oluyor bir türlü ayarlayamadım
HasretD22 Kuzeymom Evet doktor seçip talep oluşturmuştum yani boşluk olursa direk doktor adına randevu düşüyor. Ama bugün 182 den aradılar doktor kaynaklı randevumu iptal ettiler malesef
Kuzeymom HasretD22 ya çok üzüldüm şansa bak ama başka doktora kayıt açmaları lazım sanki kolay alınıyor