Denizci-34 Merhaba Hanımlar, Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi doktor önerileriniz var mı? 18 haftalık hamileyim Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum fakat düzenli Bi doktorum yok yardımcı olursanız sevinirim😇
1Hanzadehanim Denizci-34 canım şok zor düzenli doktorun olması A doktora randevu alıyorsun B doktorla karşılaşıyorsun. Genel de uzman ekiplerle dönüşümlü çalışıyorlar Çünkü. Özele gitmediğin taktirde sabit doktor biraz sıkıntı
Deryabelinay Denizci-34 ben çiğdem yayla abide diye bir doktor var ona gidiyorum aceleniz yoksa bulunuyor randevu ben 15 gün önce den ayarlıyorum randevuyu sıkıntı yaşamıyorum tüp bebek tedavisine de girdiği için dönüşümlü çalışıyor memnunum
HasretD22 Denizci-34 Merhaba bende oraya gitmiştim 2li test için önümüzdeki hafta da detaylı ultrason için gideceğim. Düzenli olarak özelden doktor takibi yapıyorum. Sizde detaylı ultrasona gireceksiniz sanırım randevu talebinde Doç. Dr. Oya Demirci’ye almanızı tavsiye ederim benim şansıma tarama testim ona denk geldi ama detaylıyı ona almak için çok bekledim benim size tavsiyemdir.
Elzey Bende Perşembe inşallah ikili testimi yaptıracağım zeynep kamilde aç karınla mı gidilmesi gerekiyor acaba
Denizci-34 Elzey tok karınla giderseniz daha iyi olur bide muaneye girmeden önce biraz çikolata tüketirseniz bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz😇
Denizci-34 Kubra_kalkan teşekkür ederim bu doktoru da deneceğim artık☺️ şuna kadar hiç ilgili Bi doktora denk gelmedim o konuda pek şansım yok
Nilay01- Bende bulabilirsem detaylı ultrason için ordan randevu almayı düşünüyorum 19 haftalık gebeyim şimdiye kadar bir kaç hastaneye gittim hiçbirinden memnun kalmadım bu hastaneden memnun kalırsam devam edeceğim
Deryabelinay Denizci-34 şuan çiğdem hanıma randevu var bakabilirsiniz bugün gittim asistanı vardı o da çok güler yüzlü ilgilendi
Kuzeymom HasretD22 randevuyu nasıl yakaladın ikili testi çok rahat aldım ama kaç gündür uğraşıyorum Doppler yakalayamadım
Deletedmom93428 Denizci-34 ben oraya gidiyorum aylsrdır canım gayet memnunum ama düzenli doktor bulmak zor Türkan Gürsu ve Ayşe Betül Albayrak vae bu iki doktor çok güleryüzlü ve tatlış 🤭diğer doktorlarda iyi bir şikayetm yok ama bu iki isim daha bir tık önde sıra bulursam bunlara gidiyorum 🤭gerçi 37 haftalık oldum miad gebeliğe gideceğim artık 🤭
minnakannesi1 Denizci-34 gittim ben çok kötü muamele ile karşılaştım Allah sizleri karşılaştırmasın benide o hastaneye düşürmesin Rabbim🙏 yazarken bile geriliyorum 🤦♀️
Crcs Yamacin-Annesi ismi nedir? Ben hep farklı doktora denk geliyorum orada. Özel takip gerektiren gebelik mi sizinki?