Ezgice0 mjj Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza 🥰 Rabbim sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰🌺
Ezgice0 mor_menekse1 Benim bebeklerim de öyleler tek yumurta ikizi oluyorlar ☺️ Ama benim bir birlerine temas etmiyorlar aradan zar ile ayrılar ☺️
mor_menekse1 Ezgice0 ay ben gitim dedi tek kese var iki bebek var aklım cok karıştı risklimidir ikisinide kalp atışı vardı yanı doktor da agresif biri içim rahat etmedi
Ezgice0 mor_menekse1 İçiniz rahat etmediyse farklı bir doktora gidin isterseniz ☺️ İyidir kuzular içiniz rahat etsin ☺️
Edakeskin Mamasita Bizim cumartesi ense kalınlıgı ve burun kemigine bakıldı ama detaylı ultrason icin 20.haftada demisti o yüzden merak ettim
Edakeskin mor_menekse1 İnanın bende tam bilmiyordum gecen doktoruma sordum simdi benim bebeklerim tek yumurta ikizi tek plesanta icinde fakat ikisinin ayrı su keseleri var Bir de bazen tek yumurta ikizleri tek plesanta icinde tek su kesesi icinde olabiliyormus Çift yumurta ikizlerinde iki ayrı plesanta oluyo diye biliyorum
Emralyaseminot mor_menekse1 tek kese tek yumurta ikizi oluya ayrı ayrı keseler çift yumurta bildiğim kadarı benim miniklerin çift yumurta ayrı ayrı keseler😍
mor_menekse1 mjj bnada öyle dedi biri birinden biraz daha küçük 4 günlük fark ile benimde tek yumurta mi olcak ozman ilk gebelık doktorum cok agresif kafam karişti korktum bir sıkıntı yok dedi ama aklımda birsürü acba var bana akıl ver Nolur
mjj Kizlar ama benim bel ağrım var 6+2 yim henüz regly olucak gibiyim bide kahve lekenmem oldu bugün normalmi acaba
mjj mor_menekse1 korkma canım benimde biri digerinden büyükmüş ama sonradan birbirlerini tamamlarlar mis sanada tek kese dediyse seninde tek yumurta ikizidir umarım sağlıkla sorunsuz kucağımıza alırız sakın stres olmaz ama
mor_menekse1 mjj ay inşAllah ınşAllah yarabbi çok mutlu oldum duyunca Rabbim herkese nasip etsin inşAllah sık sık kontrole gelmek gerkiyormus sen ne sıklıkla gdyorsun canım
mjj mor_menekse1 beni perinataloga yönlendiricek doktorum ikiz gebelik tehlikeli olabiliyormuş iki ayda bir perinatalog gorucek onun Disinda haftalık kendi doktoruma gidiyorum canim sen kaç haftalıksin?
Beybilerim mor_menekse1 İkiz gebelik riskli gebelik diye geçer. İkiz gebelikde bebekler arasında gün yada hafta oynayabiliyor yani biri birinden önde gidebiliyor sonra birbirlerini tammlıyorlar. 2 haftada 1de kontrole çağırıyor doktor
mor_menekse1 mjj ben 10 haftalığım en son gitiğimde hersy yolunda diye 3 hafta gitmedim doktora tam 10 haftalık oldum gitim öğrendim