Elos [bilinmeyen] 10. Haftada zaten boş olur ki. Kız da olsa erkek de olsa daha şekillenmemiş oluyor. Bence de sen doktorunu değiştir canım :)
ilkim19 Elos benim eltim 10. Haftasında cinsiyet öğrenmişti erkek demiş doktor ve oğlu var 😂 bence o kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor😅
buse_yildiz24 [bilinmeyen] bana 12. haftamda erkek dediler 17. haftamda kız olduğunu öğrendim bence hemen güvenme :)
taninmayananne [bilinmeyen] bnce umutlanma bende 12+1de %90 kız demişti 16 haftada başka dr %90 erkek dedi 18 haftada kesin erkek dendi 21 haftada detaylı usg de erkek olduğunu alelade gördük 😍 şuan 32 haftalık miniğim
Nurayocal [bilinmeyen] merve aynen ya!!!! Bende de allahima bin sukur. 5. Haftada kasik agrisi.. simdi de goguslerim buyuyor o kadar 🙈 uykulu oluyorum bazen o kadar
Aras Deletedmom434 genelde doktorlar 16. Haftaya kadar kessin bişey söylemiyorlar fakat cinsel organ 8. Haftada netleşiyor ☺️
Deletedmom434 Aras bebeğin cinsiyeti ana karnına düştüğü andan itibaren bellidir 😊 evet doktorlar aileyi yanıltmamak adına cinsel organları tamamen gelişene dek söylemiyorlar
TugceBykbs Ya Allah aşkına buraya kin kusmaya mı geliyorsunuz yok doktorunuz saçmalamış diye ters ters konuşmalar felan ayrıca bu program telefonunuzda var ama hiç okumuyorsunuz heralde bebeğin cinsiyeti em baştan beri belli oluyor sadece yavaş yavaş gelişiyor ama bu her bebekte farklılık gösterebilir ayrıca doktorun bunu fark edip görebilme oranına göre de değişir yani doktorda çok önemli örneğin benim doktorum bu konuda çok iyi anlıyor hiç kimsede yanıldığını görmedik yılların Doktoru annem gidiyordu şimdi ben gidiyorum düşünün yani teyzemde buraya gidiyordu yıllar önce onada 12.haftaya yeni girdiğinde %100 erkek arabamın anahtarını veririm ciddiyim dedi yani herkeste farklı bu işler 2kg doğan bebekte var 5kgda onun gibi düşünün herkesin farklı insanların üstüne bu kadar gidip kırıcı konuşmayın burada!!!
Sugar_she Banada doktor 14 haftamda yüzde 70 kız dedı suanda 15+1 haftalığım bazı doktorlar Yanılmayabılıyor herseyın hayırlısı