_BaharBurak_ Kusciviltisi ben bir keresinde bulaşık deterjanı atmıştım makine servise gitmişti kazanı ve lastiği değişmişti ama siz bilirsiniz
Kusciviltisi _BaharBurak_ ay hiç risk alamam o zaman vazgeçtim 😂 zaten ev taşıyorum bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım deliririm kesin
058elf Kusciviltisi annemde eskiden soda atardı tuz gibi bi şeydi sanki ama sonra tablete geçince soda almayı bıraktı onu bende bulamam tablet hazır elimizin altında 😂
esmerrmm Kusciviltisi legendeki suyu dökerken o suyun nekadar pislendigini göruŕsun tavsiye ederim cnm 😊
Kusciviltisi esmerrmm ya şuan ev taşıyorum en acilinden yıkamam lazım acaba 1-2 saat koysam etkisi olur mu
esmerrmm Kusciviltisi etkisi olcagini sanmiyorum ben birgun birakiyorum anca kiri çözünüyor . Bu seferlik bildigin gibi yikarsim bidahakine artikin boyle denersin
Kusciviltisi esmerrmm öyle miii hemen alayım valla teşekkür ederim ♥️ Birde yerine asmadan çamaşırlıkta kurutsam kırışır mı sizce
esmerrmm Kusciviltisi kırışır cnm ben makinadan cıkar çıkmaz cikarip cama asiyorum orda kendiliginden kuruyor evede mis gibi koku saciyor 😊
Ayseee4238 Kusciviltisi deterjan ve yumuşatıcı hariç çamaşır sodası koyuyorum baska da bişey yapmiyorum.
Semanurozgan Kusciviltisi ben perdecimede sormuştum tülleri parçalamak istiyorsan kullanabilirsin demişti ben 2 yıldır o şekilde yıkıyorum
akgunbirsen Omonun sıvı deterjanı var beyazlar için harika. Bembeyaz çıkarıyor ve bazen rossmandan aldığım beyazlatıcı mendiller var onları içine atıyorum ama omo öyle yeterli ki bazen mendile ihtiyaç duymuyorum bile.
Kusciviltisi Yagmur00 omo ve kabartma tozu koydum bakalım bide kosla sonuçları paylaşacağım 😂 ama suya koyamadım vaktim yoktu
Nlay1n Kusciviltisi canım makinenin içine tüllerini koy ortasına yarım kapak sıvı Arap sabunu dök kar gibi oluyor ben öyle yıkıyorum ☺️