Kusciviltisi Koslanın parlatıcı ve tozunu aldım bide omo çamaşır suyu etkili olanını aldım yeterli olur mu ekstra bisey ekleyeyim mi? Karbonat bulaşık tableti felan diyeni duydum ama bilemedim 😂
nvn-mutlu Kusciviltisi ben tül yıkarken her zaman bulaşık deterjanı atıyorum makinenin içine bide üç dört tane aspirin tertemiz yapıyor 🥰
058elf Kusciviltisi hiç kosladır şudur budur atmıyorum valla perde ayarına alıyorum alo kullanıyorm deterjan olarak ama ariel alıcam bu kez beyazlarıma bundan sonra perdeleri de arielle yıkarm :) bi kaç küp şekeri bi tane de bulaşık makinesi tableti mis 👌🏻 😂
esmerrmm Kusciviltisi ben perdeleri bir legene koyup üstüne camasir sodasi ve birazcikta camasir suyu döküp uzerine sicak su döküyorum ayaklarimla birazda çigniyorum bir gece legende birakiyorum ondan sonra suyunu süzüp makinaya atiyorum. Ariel beyazlar icin olan detarjani kullaniyorum bide yumsatici makinayi aciyorum mis gibi cikiyorlar 😀
Yagmur00 Kusciviltisi kabartma tozu seker atıyorum omo detarjan koyuyorum akşamdan suya basıyorum sabah tertemiz
Rabissen Leylaakcay ben bir tekstil mezunuyum perde lerde yumuşatıcı kullanmak herkesin doğru bildiği bir yanlış . Bu kumaşların sert durması gerekir yumuşatıcı perdelik kumaşın ömrünü kısaltır . Tamam güzel kokuyor ama bunu kumaş spreyleri ile de yapabilir siniz 🤗
nvn-mutlu Kusciviltisi ön yıkama yapmıyorum yok canım bulaşık tabletinden at bir tane hiçbirşey olmuyor pırıl pırıl çıkıyor valla
_BaharBurak_ Kusciviltisi ben bir keresinde bulaşık deterjanı atmıştım makine servise gitmişti kazanı ve lastiği değişmişti ama siz bilirsiniz
Kusciviltisi nvn-mutlu tülün üstüne koyuyorum dimi deterjan gözüne felan değil Bide kumaşına zarar veriyor mu
Kusciviltisi 058elf icine mi atıyorsunuz bulaşık tabletini deterjan gözüne mi peki bende deneyeyim onu baya övülmüş 😂
058elf Kusciviltisi perdelerin içine atıyorım şekeri de tableti de 😂 deterjan gözğne sadece deterjanı koyuyorum :)
Kusciviltisi esmerrmm ben akşamdan koymak icin çok geç kaldım🙈😂 bidahaki sefere deneyeyim bunu bakalım teşekkür ederim
Kusciviltisi 058elf benim annem çamaşır sodası felan bişeyler dedi ama bizim burda onu bulmam imkansız 😂
esmerrmm Kusciviltisi legendeki suyu dökerken o suyun nekadar pislendigini göruŕsun tavsiye ederim cnm 😊
nvn-mutlu Yagmur00 valla ben 3,4 senedir böyle yapıyorum henüz hiçbir sıkıntı yaşamadım tüllerim on bir yıllık oldu sapa sağlam 🥰
Semanurozgan Kusciviltisi bence bulaşık tableti felan kullanmanı önermem çünkü perdeler çok çabuk yıpranıyor ben sodamatik alıyorum birde beyaz toz deterjan bir kasıkta toz şeker mis gibi çıkıyor
058elf Kusciviltisi annemde eskiden soda atardı tuz gibi bi şeydi sanki ama sonra tablete geçince soda almayı bıraktı onu bende bulamam tablet hazır elimizin altında 😂
Semanurozgan Kusciviltisi ben perdecimede sormuştum tülleri parçalamak istiyorsan kullanabilirsin demişti ben 2 yıldır o şekilde yıkıyorum