Ftsclskn Sevgikaya1525 Yaaaaaaa 🥰🥰🥰 Şuan çok mutlu oldum ya, iyiki varsınız kızlar ☺️ Çok teşekkür ederim bilgileri benimle paylaştığınız için harikasınız 👍🏻🥰
Ftsclskn Uyumsuzzz Ya ne mutlu size 😌 İnşallah bende hissetmeye başlarım en kısa zamanda net olarak 🙏🏻 Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için 🥰
Sevgikaya1525 Ftsclskn çok iyi anlıyorum seni🥰🥰bnde çok farklı duygular yaşamıştım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kuzum 💞
Merve-1109 Ftsclskn 19+3 de net bir tekme hissettim onun öncesinde belki hareket etmiştir ama ben hissetmedim üstüne durmadım yada sağlam bir tekmeyle kendime geldim ondan sonrada durmadı zaten
Ftsclskn Merve-1109 Ciddi misiniz ya 😳 Sağlam bir tekme ha 🥰 Allah yarabbimmmm yesinler onun tekmesini 🙊
Elif_55_ Elika0 bende hissedemiyorum. 17 oldum ama yok daha birşey ama sabahları kendini fark ettiriyor midem bulantısı çok oluyor. Bazen korkuyorum ya bir şey mi oldu diye. 20 ye de daha çok var ya
Ftsclskn Elif_55_ Sabırlı olmak lazım canım benim, bende senin gibiydim ne zaman geçecek zaman, ay bu haftaya çok var, neden hareket hissetmiyorum, acaba bişey mi var derken yarın 19 olacağız 🥰 Zaman çabuk geçiyor merak etme ☺️
Feyzaveannesi Ftsclskn Kuzum ben 19.haftada ilk tekmesini hissettim ondan önce de hareketlerini hissediyordum şu an 11 haftalığım muhtemelen 2 hafta sonra hissederim diye düşünüyorum. Kişiden kişiye değişiyor bu hissetmeler. Kilo etkeni bile olabiliyor
Elif_55_ Feyzaveannesi ben de bazen kilodan hissedemiyorum diye düşünüyorum olabilir. Teşekkür ederim 🤩 sizdeyse oluyor mu sağ tarafa yatınca agrı..
Ftsclskn Feyzaveannesi Bende balık etli olunca kilom yüzünden mi hissetmiyorum diye düşündüm ama bilemedim . Sizin tecrübeleriniz beni aydınlatıyor çok teşekkür ederim hepinize 😌🥰
mavi_kus Ftsclskn 17 de falan hissetmiştim 18-19 dan sonra gayet net hissedilmeye başlıyor güm güm vuruyor karnınızın hareket ettiği anları bile göreceksiniz 🥳
Hatunensarelif Oğlumu 17 haftalıkken hissetmiştim tekmesini😇şuan kızıma hamileyim 15 haftalık olcaz yarın😇