Ftsclskn Merhaba hanımlar, bebeğinizin ilk hareketini hangi hafta hissettiniz net olarak? Biz 18+6 olduk, içimde kuşun kanat çırpması gibi bişey hissediyorum ama henüz çok net bir hareket yakalayamadım 😌 Tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum 💕
Merve-1109 Ftsclskn 19+3 de net bir tekme hissettim onun öncesinde belki hareket etmiştir ama ben hissetmedim üstüne durmadım yada sağlam bir tekmeyle kendime geldim ondan sonrada durmadı zaten
Feyzaveannesi Ftsclskn Kuzum ben 19.haftada ilk tekmesini hissettim ondan önce de hareketlerini hissediyordum şu an 11 haftalığım muhtemelen 2 hafta sonra hissederim diye düşünüyorum. Kişiden kişiye değişiyor bu hissetmeler. Kilo etkeni bile olabiliyor
Ftsclskn Elika0 Sende benim gibisin yani 🤦🏻♀️ Bende sadece kuşun kanat çırpması gibi bişey hissettim başka da bişey hissedemedim denebilir 😌
Elif_55_ Elika0 bende hissedemiyorum. 17 oldum ama yok daha birşey ama sabahları kendini fark ettiriyor midem bulantısı çok oluyor. Bazen korkuyorum ya bir şey mi oldu diye. 20 ye de daha çok var ya
Yama Buğu 17+6 olduk yeni yeni hissetmeye başladım icimden bisy kayar gibi pıt pıt damar atması gibi zaten 20.ci haftalarda hissediliyomus ilk geeblikte kizlar bisy sormak istiyorum aranızda covid aşısı olan var mi? Olduysanız hangisini oldunuz
Ftsclskn Leylaakcay Ya hadi inşallah darısı başımıza 🙏🏻 Sağ salim kucağınıza almak da nasip olsun inşallah 🙏🏻☺️
Ftsclskn Azranasip Hareketleri hissetmenin kiloyla bir alakası var mı kızlar? Ben balık etliyim de biraz 😌 Ondan geç hissetme söz konusu olabilir mi? Bilemedim 🤦🏻♀️
Esmaucar18 Ftsclskn olabilir plasentanın yeri de önemli benim ön duvarda olduğu için 25. Haftada hissetmiştim ☺️☺️
Ftsclskn Esmaucar18 Hımmmm, inşallah 20.haftada falan hissederim . Heyecanımı maruz görün, öncesinde 2 düşüğüm var 🥺 3.gebeliğim ve çok heyecanlıyım 🙊
Ftsclskn Sh_erdogan Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım . Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻😌
Uyumsuzzz 17 . Haftadan sonra pıt pıt hissetmeye başladım ama düzenli olarak 23.haftadan sonra başladı ☺
Ftsclskn Uyumsuzzz Ya ne mutlu size 😌 İnşallah bende hissetmeye başlarım en kısa zamanda net olarak 🙏🏻 Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için 🥰