Uyumsuzzz 34 haftalık hamileyim bazı zamanlarda karnımın herhangi bi yerinde durmadan pıt pıt bişey atıyo dışardam görebiliyorum hissedebiliyorum 5 dk falan durmadan devam edıyo bu nedir 🧐
Mom726272 Uyumsuzzz hıçkırık oo 😊😇 çok güzel Bi duygu aslında 2. Bebeğim benim alıştım artık diyorum sıpamı gene hıçkırık tuttu
esmerrmm Uyumsuzzz bulundugu aminyon sivisini yutuyormus buda hickiriga sebep oluyo bunun sayesindede refleksi gelisiyor 😊
-MinikMucizem- Kızlar karnım çok sertlesiyor ve o anlarda çok karnım ağrıyor bu neden olur peki bilgisi olan var mı 34+2 yim buarada kontrolüm haftaya doktora gitmem gerekirmi bunun için 🤔🤔
Uyumsuzzz -MinikMucizem- banada oluyo ama normal bence sertleşmesi benım 20li haftalarda da sertleşiyordu
Mrymonek -MinikMucizem- Ara sıra oluyor benimde. Yalancı kasılmalar deniyor sanırım buna. Doktorunuza gidince sorun. Bende 35+2yim şuan 1aydir oluyor bazı günler.
tugbaaytekinn -MinikMucizem- bende de oluyordu ben çocuk toplanıyor sanıyordum kasılmalar başlamış bile 32+5de doğum yaptım dikkat edin ihmal etmeyin 😏
1prens_annesii -MinikMucizem- sancınız çıkabilir nstde benimki de öyleydi yatış verildi kabul etmedim ama herhangi bir şey olunca gideceğim.
Mrymonek Uyumsuzzz biraz araştırdım ciğerleri gelişiyormus iyi bir şeymiş yani gelişim gösterdiğini belli ediyor😊
-MinikMucizem- Mrymonek benim bazı günler değil hergun oluyor onun için kafama takıldı teşekkür ederim buarada geri dönüş için 🤗
-MinikMucizem- tugbaaytekinn yaaa o zaman ben haftaya beklemeyip doktora gideyim simdiden ne olur ne olmaz bebeğiniz nasıl peki iyimisiniz şuan
rsm_0026 esmerrmm bndede oluyor damar atıyor gbi veya kalp atışı gbi sistematik bir tekrarla pıt pıtlıyor