Burcu4135 VesileOztrk insallah allah gönlünüze göre versin. Normal diye gidip sezeryana giren cok kadın var 😁 sizi gün icinde gönderirler bi aksilik olmazsa.
esra572 VesileOztrk açılma olunca doğum kıyafeti var onu giydiriyorlar sık sık açılmaya bakmak için. Doğumdan sonra kıssa eğer pijama çok makbule geçer riskiniz yoksa ertesi güne cikartiyorlar
Nelmali VesileOztrk iki pijama bir gecelik aldım ben normal doğumda bir aksilik olmadığı sürece bir gece yatırıp çıkarıyorlar
gokturkefe Benimde çok merak ettiğim bi soruydu bazıları tatile gider gibi bavul hazırlıyorlar listeleri görünce şaşırıyorum, kaç gün kalınıyor diye merak ediyordum 😂
Balliko gokturkefe valla canım boşu boşuna gidıyor o süslü terlikler falan giyilmedi belki ben normal doğum yaptığım için öyle olabılır . En son gıyinip eşimle kızımla foto cekındım o kadar
Balliko gokturkefe ev için düşün öyle Al kendıne canım hastane de bi takım olmadı 2. Takımızda yedekle yeterli ☺️Öncelikle rahat bi terlik al vc ye gıdıyorsun duş Alman gerekiyor bazen
balbocegimm VesileOztrk bi sorun olmazsa 1 gece tek yatiriyorlar benim kizlarimda sarılık çıkmıştı dogumda 3gun yatırdılar
2melekannesiiiii VesileOztrk anne veya bebekte bir sorun olmadığı süre boyunca 1 gece kalınıyor ben normal doğum olmasına rağmen ilk oğlum da 6 gün kalmıştım