VesileOztrk Arkadaşlar, doğum normal olduktan sonra ne kadar hastanede kaliyorsunuz, pijama takimi olarak ne kadar lazim ve illa ki gecelik seklinde lazim mi bi takim ?
Kbrpsygt VesileOztrk bende bekleyeyim şurda 🤭 2 alt üst takım 1 de gecelik takımı koydum ama ne kadar süre yatılıyor bende merak ediyorum
Hafissee VesileOztrk normal dogumda yan odamda kadın dogurdu iki üç saat durun sonra isterseniz gidebilirsiniz dediler
bensu2 VesileOztrk 1 gece kaldım doğumdan çıktıktan sonra rahat elbise giydim zaten elbise kan oldu birde takım almıştım 1 takım 1 rahat elbise işimi gördü
VesileOztrk Kbrpsygt Bende alt ust bir takim var bir tane daha almayi dusunuyorum ve bir takim da gecelik 🙈 Surecin nasil ilerledigini hic bilmiyorum ne giydiriyorlar herhalde doguma gecelikle gidilmiyor ama mutlaka lazim olan bisey diye duydum kafam cok karisik 😂
Burcu4135 Benim haftaya sezeryanım var doktora sorduğumda bi sıkıntı cıkmazsa 1 gece yatırıcam seni, evde dinlenirsin daha iyi dedi. Sizin normal dogum olacaksa en fazla 1 gece kalırsınız. Gece dogum olursa gündüz yollarlar.
Busramnida VesileOztrk Normal doğum en fazla 2 gün. 2 takım alt üst pijama 1 gecelik fazlasıyla yeterli olur 🤗
Lokumunannesii VesileOztrk normal Doğum ve sezeryan da bir sıkıntı olmazsa bir gece kalıp ertesi güne çıkıyorsunuz ne zaman doğacak bebegınız bizim ki kış bebegi olacak sezeryan olacağım için bir gecelık bir pijama takımı alacağım her ihtimale karsı
2-prensesannesiii VesileOztrk Normal doğum yaptım gece 3.45 te doğum oldu öğlene çıktım bir takım yeterli yani .
Prlkelif 2 takım aldım alt üst birde şimdi gecelik aldım ama sanki beğenmedim içini gösteriyor geri iade edicem 😞 birde çok gerekli mi karar veremiyorum gecelik için bana pahalı geldi kullanılmayacaksa niye para vereyim diyorum
VesileOztrk Prlkelif Gecelik bilemiyorum bende ihtiyaç diyorlar ama daha sonra kullanmayacağım birseye para vermek istemiyorum açikcasi cok kararsizim 🤷🏻♀️
Balliko Prlkelif hiç gerek yok canım ben depend almıştım kullandım annem var yabancı kımse yoktu üstünü örttüler sadece diz altı kalın çorap gıtınmıstım şubatta doğum olduğu için
Burcu4135 VesileOztrk insallah allah gönlünüze göre versin. Normal diye gidip sezeryana giren cok kadın var 😁 sizi gün icinde gönderirler bi aksilik olmazsa.
Balliko VesileOztrk canım bende götürmüştüm hiçbişe giyinmemelyi yitercih ettim sadece altımda depend vardı birde uzun dizaltı çorap giyindim çıkınca eşofmanları mı gyındım . zaten gittiğinde eşofman pıjama gecelık giyinmiyorsun onluk giydiriyorlar