hepoyleolurzaten Mom3834 Şuan azıcık gazı var, babası gazını çıkarıyor 🤭 Annelikte mükemmel birşey.. Hep derler ya doğunca anlıyorsun ne için ağladığını ne istediğini vs diye gerçekten öyle oluyormuş 🤭
hepoyleolurzaten Mom3834 İyiyim bende ağrım ilk anlarda biraz oldu ağrı kesici yapıldı sonrasında sadece hafif sızı hissettim ara sıra, hala arada bi sızı oluyor ama can acıtıcı birşey değil. Kalkıp yürüyebiliyorum, lavaboya gidebiliyorum ☺
Eymen_63 hepoyleolurzaten cnm öncelikle gözün Aydın 🥰 merak ettiğim neden suni sancı denemediler acaba.
hepoyleolurzaten Eymen_63 Doktorum açılma vs yokken suni sancı verilmesine karşı kuzum, bende istemezdim zaten ☺
Decucude hepoyleolurzaten ne güzel eşinizi ameliyata sokmuşlar bende olucam 3 günüm kaldı ama spinal anestezi den korkuyorum iğneyi hissediyormusun ve kaç saat sonra ayakların düzeliyor normale dönüyorsun dikiş yerlerin çokmu acıyor
hepoyleolurzaten Decucude Spinalden kesinlikle korkmayın, bende korkmuştum ama korkulacak bieşey yokmuş ☺ İğneyi sinek ısırığı gibi hissettim. 6 7 saat sonrasında da uyuşukluk geçti, kalkıp yürüdüm ☺
Beety26 hepoyleolurzaten Allah anali babali buyutsun. Bende aynen senin gibi hissler yasadim. Bende 32 33 gun once sezeryan oldum. Dikis atildigi zamanmi bilmiyorum benimde bi ara midem bulanirdi Belkide bendede dikis atildigi zaman idi
hepoyleolurzaten Beety26 Belkide öyle olmuş olabilir ☺ ama çok normalmiş verilen ilaçlarda yapıyormuş
edaer hepoyleolurzaten öncelikle tebrik ederim Allah analı banalı büyütsün 🙏🏻 Birşey soracağım idrar sondası takıldı mı peki? Her sezaryen de takılıyor mu?
hepoyleolurzaten edaer Evet spinal+epidural yapıldıktan sonra sonda takıldı ☺ Uyuşuk olacağınız için her sezaryende takılıyor
Gonul_enes hepoyleolurzaten ayy aman ne guzel pozitif bi dogum benimde cuma gunu nasipse..inslallah herseyy en kolayindan ennn guzelinden olur hakmizda , guzel kolay dogum hikayelerini yazmak bizede nasip olsun rabbim🤲 anali babali buyusun arkadasim⚘
hepoyleolurzaten Gonul_enes Rabbim sizede böyle pozitif hikaye yazmayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻🥰 Güzel haberlerinizi bekliyoruz sizinde ☺ Rabbim sağlıkla kavuştursun İnşallah 🤲🏻🌸
SecilM hepoyleolurzaten hayırlı uğurlu olsun. Maşallah ne güzel bir anınız olmuş. Evladınıza da Allah sizinle birlikte sağlıklı, hayırlı, mutlu, huzur dolu ömür versin☺️