Buski Aaanneeyiiim Benim de son 12 gelsin diye yapmadığım kalmadı keşke gelse de doğursam 😄 Zorlandığım için korku pek aklıma gelmiyor şuan belki sancılar tam başlayınca olabilir 😄
Eda-5807 Aaanneeyiiim benımde 37 günüm var ama hıc korku yok bende bır an önce olsun bitsın istıyorum bebegımi kucağıma alayım dıye sabırsızlıkla beklıyoruz ya ilk dogumunsa korkmana gerek yok çünkü neyın ne olduğunu bılmıyosun ne yapacaklar bılmıyosun o yüzden korkma kendıne cesaret ver Allah’ın ıznıylede kavuşursun ınsallah 🥰🥰
Aaanneeyiiim Korkmamak mümkün değil ki her kafadan ayrı ses çıkıyor yok hemen gitme hastaneye o an adımı sorsan hatırlamıyorum vs vs bir sürü şey kulak asmiyorum ama korku dolu geceler geliyorum Rabbım yardım eder inşallah
zumre28 Aaanneeyiiim kesinlikle öyle herkes bişi söylüyo doğum anında şunu yap bunu yapma vs diye ama beni en çok düşündüren sancıya ne kadar dayanabileceğim 😥 ya dayanamazsam panik stres yaparsam bebeğime bişi olursa diye korkuyorum. Şuan için herşey normal dedi doktor ama doğum anında herşey değişebiliyomuş
ftmnrdmrl Son 1 🙄ne nasıl olacak düşünmekten uyuyamıyorum 🤦🏾♀️ yarın son kontrol ve işlemler yapılacak 🙈 şafak 1 Eylül 👣
derenildamm ftmnrdmrl Saat kaçta doğumunuz. Bana öğleden sonra 15.30 da dediler ve hiçbir bilgi vermediler kaç saat öncesinde yemek yememem lazım falan hiç bilmiyorum 😕
zumre28 Nesvol millet çatır çutur doğuruyo diyorum sonra kendi kendime ben en âlasını yaparım diye kendime gaz veriyorum ara ara ama korku daha baskın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ftmnrdmrl derenildamm 8.30 da dediler 12 den sonra bir şey yiyip içmeyeceksin dediler 🤷🏾♀️ bir de hızma kullanıyorum onu çıkartmamı söylediler o kadar. Bugün de pcr testi yaptırdım refakatçım ile. Sabah 7 7.30 gibi burada olun dediler.
derenildamm ftmnrdmrl Doktoru aradım bende hiçbir bilgi vermediniz diye. Hastanedeyim şuan tahliller için illa ki peşinde koşmak lazım galiba bişeylerin😬
hvvayldz27 Aaanneeyiiim korkunun ecele faydası yok bacım öyle yada böyle çıkacak bu bebeler Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
ftmnrdmrl derenildamm sistem değişikliği herşeyi bozdu bence 🤦🏾♀️ bende gittiğimde kendi doktorum ameliyatta diye onunla direk görüşemedim sekreteri ile hallettim işlemlerimi