Alisaninannesi kerimeurgun bir kerede olsa aşermek isterdim kocamı gece gece göndermek arasın dursun. Kandırmada yapamıyorum 😂😂😂 belki aşeririim ilerleyen haftalarda 23. Haftadayım daha
kerimeurgun Alisaninannesi inan o duygu cok güzel gece kaldırıyorsun aramaya çıkıyor 😁ama daha aserebilirsin kimi hamislerin ilerleyen dönemlerde olabiliyor aserme😁
Medha kerimeurgun çok az ucundan yaladım yiyecektim ama eşim elimden aldı. Aşırı canım istemişti ama😂
aybkaslan kerimeurgun sensodyne naneli diş macunu 🙈 bazen yutmamak için kendimi zor tutuyodum en son eşim naneli falım sakızla çare buldu ama diş macunu kadar tatmin etmiyo 🤣🤣🤣
Hafsaramazan kerimeurgun ay çok kötü bı duygu yaa sigara içen biri de değildim normalde arada sırada bı kaç tane içerdim sadece . Eşim icerken tabağa bakıyordum gitsin de görmeden yiyeyim diye 😂😂🙈şuan iğrenç geliyor ama 🙄😅
papatyaanneee kerimeurgun Bende normalde hiç yemek ama hamile kalınca ağzıma sürmediğim şey kalmadı 😂
Fatma2144 kerimeurgun şu bulantılar geçip iştah bi gelse,yediklerimin eski tadını bi alabilsem çok mutlu olucam