Kubra_baydar Susamtanesi-1 kaç haftaliksin canm peki benim son günlerim ve böyle oldum çok şanssız bir insanım yaa
shinemuu Kubra_baydar Öyleymiş şimdi fark ettim. Valla bende normal bekliyordum. Covidin normal doğuma bir engeli var mıdır bilmiyorum. Cuma öğrencam bakalım. Allahın izniyle.
Kubra_baydar shinemuu bende çok merak ediyorum normal doğum oluyor mu acaba diye ki zaten normal doğum istediğim için sancım olmadan gitmyecem demiştim doğum sancım başlasın öyle giderim diye ama bu şikayetler zorlarsa gidicem mecbur
Gktrkzbn2020 Bende 4 gündür öksürük burun akıntısı var koku alamıyorum. Hemen Covid diye düşünüp moralini bozma testim negatif cikti ve çoğu kişi hasta salgın varmis
Deriin Kubra_baydar ara ara bendede oluyor duş sonra yada klima altında cok kalırsam sıcak soguk vs.. endişelenme hayırlısı ile birsey olmaz benımde ilk 💕
aycanerbas Kubra_baydar hayır canım doğumdan hemen sonra emzirdim bile ayırmadılar bebeğimi yenidoğan bebeklerde covid görülmediğini söylediler Allah’a şükür birşey de olmadı atlattım ben yinede maskemi takarak emzirdim
Selin12- Kubra_baydar zencefil çörek otu limon bal ve zeytinyağını karıştırıp yiyin bogaz ağrısını gıcığı geçiriyor hatta boğazdaki yarayı bile