bus91 melekanesi okundugu gıbı yazacam tapır kutuları varya onlarda koku yapmadan duruyor kilit kapaklı olanları var cocukların beslenme cantasına koyarlar ordam gözünüzde canlansın ben ondan aldım gayet guzel 3 4 gun gıdıyor ıslak kalıyor kokmuyorda
melekanesi Hly06 tabiki önceliğim anne sütü. Ama sezeryan olacağım. Sütüm gelir mi? Yeter mi bilmiyorum. Lazım olursa diye yanımda bulunacak.
Gonul_enes melekanesi ben bez prima kullandim beyazini iki bebeme, mama olarak kizima aptamil ogluma golden guat, islak mendil uni baby yeni dogan kullandim,3.ye hipp aldim, bez e bebegin bezini bi deniycem islak mendil yine uni baby yeni dogan
Birgul melekanesi ıslak mendil sleepy tercih ettim 4 aylık olduk hala da kullanıyorum. Mama koymadım hastanede veriyolar zaten ama evde bebelax nutrikonfor kullanıyorum.
melekanesi Birgul teşekkür ederim 😊 Devlet hastanesinde olacağı için verirler mi aldırmak isterler mi bilmiyorum. O yüzden yanımda bulunsun istiyorum.
ratatosk melekanesi ıslak mendil sleepy yeni doğan mama olarak da sma optipro kullanıyorum ikisinden de memnunum
bahtnurr1 melekanesi unibaby yenidoğan aldım ıslak mendili mama olarak da aptamil gaz yapıyor deniliyor , sma bu konuda daha iyiymiş gaz problemi olmuyormul tercih sizin 😊
mrs_elisah melekanesi temizleme pamuğu hastanede zor olabilir. Ilık suyla ıslatmanız lazım temizleme pamuğunu üşütür yoksa
melekanesi mrs_elisah Saklama kabına hazırlayıp koymayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi olursa ıslak mendili kullanabilirim.