Elifff1601 Dandikbebe ben cinsiyet icin 3 kere ayri ayri doktorlara gittim ve hepside aynisini söyledi 😊 14 haftada 17 haftada ve 23 haftada gittim degismedi 😊
Dandikbebe Abdbahar bi anlamı yk cnm, ne yazsam böle bir kullanıcı var diye çıkınca salladım kabul etti öle kaldı 😁 bişey ifade etmiyor yani
istanbulluanne Dandikbebe 13+6 da erkek dedi. 17+2 de 100 de 200 erkek dedi. Ama dediğin gibi burda o kdar cok değişen gördüm ki detaylıyi bekliyorum oda erkek derse öyle inanicam 😀
MbsN Dandikbebe erkek dediyse degismez genelde kiz dediklerinde degisim oluyor , banada erkek dediler o haftalarda ama kordonada benziyor dedi oyle oyaliyorlar ama erkekte degisim nadir 😅
Fidashka Dandikbebe hayir canim 13 haftadan sonra 18 haftada gittim. Azerbaycanliyim canim ben burada gidiyorum hastaneye German Hospital
Merveozcelikcckl Dandikbebe 16. Haftamda da yüzde doksan erkek dedi 21. Haftamda kesin erkek deri hala erkek 😁
Anne3434_ Dandikbebe 13 haftada erkek demişti hatta geçen hafta 15+1 di gittim yine erkeğe benziyor dedi bugün %100 kız dedi
Mavi1 Dandikbebe 16+4 te erkek dedi haftaya detaylıya gireceğim az önce bir post vardı hep erkek demişler detaylıda kız demişler şimdi acaba diyorum ya,, ay herkesede söyledik 😁