Dandikbebe o kadar çok okuyorumki bu ara değişti değişti diyenleri :/ kafam karıstı 13+6 %80-90 erkege benzettim ama söylemeyin kimseye değişiklik olabilir dedi doktorumuz. 15+5 te gittiğimde %100 erkek, kesin dedi. ama böle şeyleri okuyunca acaba mı diyorum resmen.. Var mı böyle şeyler yaşayan arkadaşlar
Sarella Dandikbebe bence o tarz paylaşımları okuma derim insanın kafası karışıyor ve hep bir şüphe şahsen benimde öyle oluyor sormak ve okumak istemiyorum
ozgeg_ Dandikbebe benim de 14te erkeğe benzetti. 16da kesin erkek dedi. Oğlumuz olacak inşallah 🙏🏻 Sizin de değişeceğini sanmıyorum
Sedahmeteper Dandikbebe bende 12 haftalıkken erkek dendi suan 17 haftalığım doktor kesin erkek dedi :)
Fidashka Dandikbebe hayir canim 13 haftadan sonra 18 haftada gittim. Azerbaycanliyim canim ben burada gidiyorum hastaneye German Hospital
Dandikbebe Sarella haklısın cnm bende sabah kendi kendime öle dedim, acıp bakmıcam artık. ister istemez insan adapte oluyor tabi
Dandikbebe Sarella 2.bebegim cnm. ilkinde de bildi ve yanılmadı. Çevremde ona gidenlerde de hic değişiklik olmadı :) cokta güvenirim kendisine, cinsiyet konusunda değil saglıgı fln konusunda da. ama işte o kadar çok konuşuyor ki, insan acaba mı diyor yani
Sarella Dandikbebe benimde 2. Bebeğim kızım 2.5 yasında bizede tahmin yaptı ilk bebegimde emin olmadan söylemedi 5 ay bitene kadar bunda ise 14 haftada tahmin yaptı bakalım 18 haftalıkken yine gidecem yine aynı doktorum aynı dediginiz gibi çok güvenilir bir doktor hayırlısı inşllah 😊🤗
Dandikbebe ozgeg_ özel hastane ve daha önce gittiğim bi doktor olduğu için bende öle düşünüyordum cnm ama ne bileyim böle ck göze carpınca böyle şeyler acaba diyor insan.
Dandikbebe Sedahmeteper ne güzel yA, bende ay sonu gidicem bakalım hayırlısıyla o zaman netleşir sanırım 18 haftalık oluyorum bende çünkü
Anne3434_ Dandikbebe evet ben 16+1 oldum bugün bi gittim erkek diyen doktor kesin kız dedi bana da canım
Anne3434_ Dandikbebe 13 haftada erkek demişti hatta geçen hafta 15+1 di gittim yine erkeğe benziyor dedi bugün %100 kız dedi
Elifff1601 Dandikbebe 14 te benziyor dedi 17 de kesinlesti 24. Haftamdayim hala ayni cinsiyet degismedi 😉