bahtnurr1 https://ty.gl/p8vshl8 Bunu düşünüyorum zaten kasım gibi olacak doğum havalar serin olur üşütmek istemiyorum birde
Papatyaliiii brndamla Ben bu terlikleri aldım Pentiden çok memnunum. Hastanede bunları giyeceğim. Hem de çok şekerler
shinemuu brndamla Çantaya terlik koymadım. Crocs tarzı terliklerim var onlarla gider onlarla gelirim.
Misto brndamla çok güzeller çok guzellerde hevesini kirmak istemem canım ama hastane ortamında bu tarz terlikler olmaz.Rahatlık açısından demiyorum hijyen ve kullanış açısından diyorum.Hastane ortamı her nekadar temiz olsada evimiz kadar olamaz.Tuvalete giriceksin belki duş alman gerekecek vs bu tarz terlikler hiç kullanışlı olmaz yani.daha düz peluş dokuma bez olamayan terlikler bakmalısin
Selcans brndamla merhaba oysho linkleri acilmadi ama ici tuylu, disi suet, tabani mantar bir terlik aldim oyshodan ayagim sicak olsun diye Aralik da olacak dogum insaallah, bir de dus kullanımı olma ihtimaline karsi yedek terlik alacagim 😊
Busramnida brndamla kiz al geç bi tane plastik banyo tarzı terliği 😂😂 tek derdin terlik olsun doğumda 🙈
brndamla Ben geceligimin altina giymek için arıyorum, doğumdan sonra yani. Peluş terlikle tuvalete gitmeyeceğim tabiki, onun için islak zemin terligim mevcut. :) herkes yanlış anlamış. Neyse hallediyorum sanirim, herkese teşekkür ederim 💐💐💐