Ebusss1 umudunannesiii sebebini bilmiyoruz ama büyük ihtimal enfeksiyon olabilir dediler enfeksiyon yalancı doğum sancılarına sebep olup erken doğuma kadar gidiyormuş hastaneye gittim bütün suyum bitmişti sonra düşük yaptım
Mom526 Ebusss1 enfeksiyon oranı ne kadar idi..Bende de var enfeksiyon antibiyotik kullanıyorum, siz kullandınız mı korktum şuan:(23 haftaligim Allah korusun ya
fidano umudunannesiii bende gece yatağa gelmişti biraz ama birden patlamadı azar azar geldi altıma kaçırıyorum sandım xd zaten son ay çarşafın altına hep su geçirmeyen şeylerden koyuyordum. sonra birden patlaması hastanede oldu evde o şekilde patlamasını kimse için istemem
Ebusss1 Btl_ulusal uyuyordum içimde balon patladı gibi hissettim baktım üstüm hep ıslandı tuvalete gittim idrar falan sandım ama tutulacak bişey değildi durmadan geliyordu
Hafizeplt umudunannesiii ben öyle heyecana gelemiyorum panik atak var bende doktor açılman başlamış istersen suni ile destekleyip doğumu başlatalım deyince hemen gün seçtim😂😂
Feyzaveannesi umudunannesiii Kayınvalidemin koltuğuna boşaldı suyum 😂 o apar topar benle geldi Eltim örtünün yüzünü çekmiştir kesin 😂
Prlkelif Semy benim paranoyalarımın en başını süslüyor bu 🤪🤪ikinci sıra yatakta uyurken 🙈 en kötüsü ise yolda markette falan olması
MineLule umudunannesiii suyunuz gelince koşa koşa hastahaneye gidin bence çünkü su gelmeye devam ettikçe sancılar dayanılmaz oluyor
MERVESK Benim uyurken gelmişti ilk rüya sandim gittikce çoğaldı yatak halı batti ambulansla kendimj hastaneye zor attım sürekli akti çünkü. Sonrasında yikamacilar temizledi iyi ki dokunmamissiniz yoksa cikmazdi lekeler dediler