Hilallllllll umudunannesiii 11 haftalık olduk 😊 tabiki son zamanlar biraz zor geciyor oturamiyorsun yatamiyorsun ins kolay doğumun olur sag saglim alirsin kucagina bebegini ❤️
Bebegimicin1 umudunannesiii ilk doğumda hastanede patlatmışlardı suyumu aynı şeyi ikinci doğum için bende düşünüyorum son 5 haftam kaldı ve sancılarım var yalancıds olsalar
[silindi] umudunannesiii ben çevremde de halıya koltuğa yapan görmedim 🤣 hepsi duşa yetişmişti bence hayal ettiğimiz gibi olmuyordur
Ikincigeliyor [silindi] benim ilk doğumum suni sancıyla oldu hastanede uzanıyordum bisey patlamis gibi güm diye bi ses hissettim sonra tuvaletim geldi gibi oldu yerimden kalktim kalktığım gibi boşaldı tutulabilecek bişey değil akip gidiyor zaten pis suda değil halıya vs aksada sorun olmaz
Asellinaanesi Ayy bende merak ediyorum hep onu ya evi oyle bırakıp gidemem de filan diyorum O zaman bizim düşündüğümüz gibi bir anda oturup kalkmada boşalan bisi değil gelişini belli ediyor
MelH umudunannesiii hiç aklıma gelmedi cookk titizsiniz belli 😂😂😂 temizlik aklıma gelecek en son şey olurdu şuan kendimi kinadim 🤦😂😂😂😂
Hacer188 MelH 🤣🤣🤣🤣Allah seni niye kınıyosun valla bende temizliğe neyim bakmam direk korkudan ağlarım😂😂😂
cinardefnemoms umudunannesiii yataktan indiğim gibi yere gelmişti tuta tuta tuvalete kacmistim🤣 halıya gelmediği için sorun olmadı ama leke yapcak bişey değil ya su gibi bişey zaten silince yada yıkayınca çıkar
bahtnurr1 umudunannesiii ayy çağırırım bi halı koltuk yıkamacı yıkar gider 😂 en son düşüncen o an halı olur emin ol. Arkadaşım lavabo için banyoya gidiyor ve hemen gelmiş suyu durmuyor dedi bez takıp apar topar bişeyler giyip hastaneye gitmişti yani
Semy umudunannesiii bende bazen şeyi düşünüyorum ‘ya banyo yaparken gelirde fiskiyeden su akarken onu farketmezde suyumun geldiğini anlamazsam ’ 😂
umudunannesiii Semy hahahah onu bende m.ediyorm geçen post açtım onla ilgili herkes anlatan sıcak scak akıyor dedi🤣🤣
Prlkelif Semy benim paranoyalarımın en başını süslüyor bu 🤪🤪ikinci sıra yatakta uyurken 🙈 en kötüsü ise yolda markette falan olması
Hafizeplt umudunannesiii ben öyle heyecana gelemiyorum panik atak var bende doktor açılman başlamış istersen suni ile destekleyip doğumu başlatalım deyince hemen gün seçtim😂😂
Deniizzz umudunannesiii kokusuz bir sıvı ilginç bir şekilde benim suyum gelmeye devam etmişti yolda ıslak çamaşırları poşete koymuştuk ve 3 gün kaldı öyle Doğum telaşı ile İnan’ın çıkardık kokmuyordu çok şaşırdık . Tertemiz su ile ıslatıp poşetlesen leş gibi kokardı
cagla_011 Nureylaa ayy ben temizlik konusunda çok obsesifim onu temizlemeden gitmem evden herhalde 😂😂
Ebusss1 umudunannesiii benim ilki erken doğum olmuştu uyurken içimde bişey patladı gibi hissetmiştim yataga dökülmüştü biraz üstüme halıya birazda anlayamamıştım o zaman suyum olduğunu çünkü 17 haftalıktım eve geldikten sonra hepsini yıkadım ama leke falan yoktu yıkamadan önce yami😂
Ebusss1 umudunannesiii sebebini bilmiyoruz ama büyük ihtimal enfeksiyon olabilir dediler enfeksiyon yalancı doğum sancılarına sebep olup erken doğuma kadar gidiyormuş hastaneye gittim bütün suyum bitmişti sonra düşük yaptım